Hotell i Alghero på Sardinien

Alghero Resort Country Hotel

 
Alghero Resort Country Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Alghero Resort Country Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är inte bara läget som är positivt utan även den serviceinriktade personalen och de härliga möjligheterna till en aktiv semester. Här kan du nämligen spela tennis, se landsbygden från hästryggen, ta en skön promenad eller en avkopplande cykeltur ut på landet. Det finns dessutom ett SPA på hotellet för dig som vill få den ultimata avkopplingen.

Alghero Resort Country Hotel är omtyckt av sina gäster och detta mycket tack vare den trevliga personalen som ser till att du har det bra under din vistelse.

Pool, tennis och spa

Här finns en lummig trädgård där du kan slappa varma sommardagar. Det är även här du har det fina lilla poolområdet där det finns solsängar och parasoll. Du bor på landet och är nära naturen på ett behagligt sätt. Du är omgiven av gröna kullar och intill dig betar hästar fridfullt och är du ridintresserad finns det möjlighet till en tur på hästryggen. Föredrar du tennis finns här två banor att hyra, efter tillgänglighet. Sköna promenader eller cykelturer ut i det fria är andra sysselsättningar du kan njuta av när du känner för att byta ut dina lata dagar vid poolkanten. Tennis och SPA är mot extra avgift, på plats och åldersgräns för att få inträde till SPA avdelningen är 16 år.

Njut av livet och utsikten från verandan


På Alghero Resort Country Hotel finns det en trevlig loungebar där du kan beställa goda cocktails  av olika modeller och storlekar. Här finns också en restaurang, Il Carrubo, som serverar lokalproducerade och kulinariska specialiteter som kan ånjutas ute på verandan varifrån du har en fin utsikt över landskapet. La Cantina förser dig med goda viner och det är bara för dig att välja ut just din favorit.

Läs mer om Alghero Resort Country Hotel

Du bor nära pittoreska Alghero

Trots att Alghero Resort Country Hotel har ett härligt läge ute på landet tar det endast ungefär 6 min att köra in till centrum av Alghero (ca 4 km) och 10 min till Piazza del Teatro och den gamla delen (ca 5 km). Även havet och stranden har du inom samma avstånd. Detta innebär att du har ett myllrande folkliv, många restauranger och uteserveringar inom nära räckhåll. Läget innebär även att du har flera trevliga utflyktsmål, som t ex James Bondstranden uppe vid Stintino, inom lagom dagsetapper.

Du bor komfortabelt

I vårt program erbjuder vi olika rumstyper, där en del av dem kan ta extra personer och det som skiljer dem åt är kvadratmetrarna. Oavsett rumstyp har du; dubbelsäng eller twinbäddar, aircondition, Sat-TV, minibar, Wi-Fi, förvaringsbox och hårtork. Väljer du att bo på detta hotell behöver du ha en bil till hands och parkering finns.

Läs om rummen på Alghero Resort Country Hotel

Dölj texten
 
 
search map