Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Al Teatro

 
Al Teatro är inte tillgänglig i dagsläget
Al Teatro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här kan du semestra utan bil eftersom allt är inom kort gångavstånd. Du kan hyra cyklar lokalt och förvara dem säkert på natten. Ska ni åka på utflykt kan ni välja att segla från hamnen eller hyra en bil lokalt. Tänker ni ha tillgång till bil under hela vistelsen är det ca. 250 meter till parkeringen och du kan köra in till staden endast på fasta tider tidigt på morgonen eller under siestan.

Njut av bra läge i hjärtat av staden

Du bor här på torget vid stadens teater. Närmaste restaurang ligger precis nedanför trappan och flera restauranger finns inom få minuters promenad. Vill du laga mat själv finner du närmste affär inom 50 meter och 300 meter till den supermarket.

Mysig lägenhet för ett par med plats för en extra person

Här bor du på tredje våningen och har utsikt till torget framför stadens teater. Lägenheten mäter ca. 50 m² och är utrustad med wi-fi, aircondition i vardagsrummet, fläkt, tvättmaskin och TV. Utan att vara lyxig är det en fin semesterbostad för ett par eller ett par med ett stort barn.
OBS: Det finns ingen hiss i byggnaden.

Lägenheten på Al Teatro

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (tredje våningen utan hiss)

Lägenheten ligger på andra våningen och är ungefär 50 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, kylskåp med litet frysfack) och bäddsoffa (1,5 mans - bäst för barn) samt aircondition och TV, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet och sovrummet har man utsikt till torget. Lägenheten är dessutom utrustad med wi-fi och tvättmaskin.

 
 
search map