Agriturismo i Alghero på Sardinien

Agriturismo Villa Barbarina

 
Agriturismo Villa Barbarina är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Villa Barbarina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Villa Barbarina ligger i skön, lantlig miljö ca. 6 km från Alghero flygplats, ca. 13 km från Alghero centrum och bara 4 km från stranden. Villan råder över mer än 4 hektar där det odlas druvor och oliver som bland annat används på ställets egna stilrena restaurang. Övriga restauranger ligger på ett avstånd mellan 3 - 6 km.

Både rummen och de gemensamma områdena är eleganta och smakfullt inredda i harmoniska färger med snygg design. Stället är alltså perfekt för de som önskar en avslappnad och komfortabel semester. Till alla gästers bruk finns där solterrass med pool, stor välodlad trädgård samt parkeringsplats.

Läs mer om Agriturismo Villa Barbarina

Rummen har max plats för 3 personer och är alla utrustade med aircondition/värme, platt-TV, minibar, safe-box samt badrum med WC, hårförn och dusch. Det hör även till en liten altan med utemöbler.

OBS: Vi gör er uppmärksamma på att man på stället håller på att bygga till en byggning. Detta arbete kommer dock att ligga nere från maj - oktober 2008 för att inte störa gästerna.

Dölj texten
 
 
search map