Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Agriresidence La Fontana

 
Agriresidence La Fontana är inte tillgänglig i dagsläget
Agriresidence La Fontana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Fontana ligger i sköna lantliga omgivningar ca. 7 km från Algheros flygplats och centrum samt ca. 5 km från områdets fina strand. Detta är ett utmärkt ställe för de som önskar lugn och ro samt vistas i vackra omgivningar med korta avstånd till stranden och staden.

Begreppet agriresidence är nära besläktat med det kända agriturismo . På Agriresidence La Fontana kombineras det lantliga med modern komfort; man kan fritt ta del av gårdens ekologiska köksträdgård med frukt och grönsaker, tillbered din måltid i lägenhetens kök eller på den gemensamma grillplatsen och eller njut av den sköna poolen (6 x 12 m), tvätteri, trädgård och cyklar finns att hyra.

Läs mer om Agriresidence La Fontana

Lägenheterna är snyggt och funktionellt inredda och alla utrustade med satellit-TV, aircondition/värme samt möblerad veranda. I lägenheten finns det dessutom kaffe, te, mjölk, kex, marmelad mm, samt alla nödvändiga ingredienser för en klassisk italiensk frukostmåltid av mindre slag.

OBS: Man är igång med att bygga en pizzeria vid sidan om lägenheterna. Efter planen öppnar restaurangen hösten 2008.

Dölj texten
 
 
search map