Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

Mest populära städer och område

 Dessutom har Sardinien några av Europas absolut mest paradisiska och vackra sandstränder där den vita sanden kombineras med massiva klippor kombineras med ett frodigt och grönt inland som imponerar alla besökande.

 Att resa till Sardinien är ren livsnjuteri – här finner du idylliska stränder och god mat. Många av Sardiniens stränder är av orsaker man utan tvekan kan förstå mycket välbesökta. Dock får du på denna sköna bad-ö inte svårt att finna en liten fridfull bukt här och där var ni kan få en bit av paradiset för er själva. Att sitta på den mjuka sanden omgiven av råa klippor och endast med havet framför er är semester på Sardinien i ett nötskal.

Om ni på ett tidspunkt kan slita er från stranden kan ni med fördel besöka en lokal restaurang. Här kan ni njuta av lokalt producerade viner och välsmakande rätter där framför allt fisk och skaldjur framhävs. När ni sitter och njuter av den lokala gastronomin kommer ni känna att det inte finns något annat ställe ni vill hålla semester på, än på just Sardinien.

Res på agriturismo-semester till Sardinien – och ta gärna barnen med

Medelhavsön Sardinien är ett ytterst barnvänligt resmål och varför inte ta barnen med på en bondgårdssemester? Det kallas även agriturismo-semester och det är en riktigt fin möjlighet om ni behöver en paus från vardagens stress. När ni håller semester på en agriturismo med In-Italia får ni lantliga, natursköna omgivningar, varm och välkommande personlig service, pool och ofta restaurang på stället.

Dessutom får ni möjlighet för på nära håll betrakta produktionen av lantbruksprodukter i form av exempelvis vin, olivolja, frukt och nötter. En agriturismo är i de flesta tillfälle ett semesterställe där barnen kan leka fritt med gott om plats. Ni kommer närmare lokalbefolkningen och kulturen, naturen samt de små pittoreska städer och samhälle då en semester på agriturismo i Italien på många vis är raka motsatsen till en charterresa.

 Rekommenderade agriturismo på Sardinien med pool

Komforten har man sällan gått på kompromiss med på de agriturismo vi på In-Italia valt att förmedla, och på många av dem kan ni välja att bo i er egen lägenhet med möjlighet att själv laga mat. Det kan ju vara praktiskt när man reser med barn. Nedanför framhäver vi ett par trevliga agriturismo på Sardinien som vi har nöjet att samarbeta med och förmedla på vår hemsida. Här finner ni flera attraktiva och populära agriturismo på Sardinien. Kontakta oss gärna om ni har frågor till er resa, eller om vi ska hjälpa er att arrangera en vistelse på Sardinien.

Agriturismo I Mandorli
Luta dig tillbaka och låt dig skämmas bort med små, läckra lunchrätter vid poolkanten. Denna agriturismo är berömd för sitt enastående kök där du kan smaka allt från helstekt spädgris till diverse lokala pastarätter. På Agriturismo I Mandorli befinner du dig på ett klassiskt sardiskt lantställe där ljudet av fårens bjällror ackompanjeras av solnedgången. Pool och barnpool väntar på er, och endast 8 km bort finner ni de skönaste sandstränderna.

>>> Läs mer och boka Agriturismo I Mandorli här

Agriturismo I Vigneti
Plocka frukter direkt från träden och ät dig mätt här på denna härliga vingård 12 km från Alghero, där det produceras både röda och vita viner samt frukost och grönt. Ni behöver dock inte leva på frukt då Agriturismo I Vigneti har en restaurang med rustik varierande meny. Poolen lockar på varma sommardagar som fint kan kombineras med sandstranden. De många palmer i trädgården understryker att ni befinner er i exotiska omgivningar. På gården finns det lekplats och bordtennis till barnen. Här har ni möjlighet för att bo i rum, lägenhet eller en självständig villa.

>>> Läs mer och boka Agriturismo I Vigneti här

Agriturismo Su Canonigu
Semester på landet med endast 700 meter till närmaste sandstrand samt 2 km till närmaste centrum? Det låter för bra för att vara sant! Sant är det, och när vi även berättar att restaurangen på Agriturismo Su Canonigu vid kuststaden Arbatax är experter på att framställa välsmakande sardisk mat efter lokala gastronomiska traditioner här på Sardinien så är vi säkra på att ni är överbevisade! Pool med utsikt över agriturismons fruktplantager ska ni heller inte gå miste om precis som den karaktärs- och smakfulla inredningen med antika möbler och terracotta-krukor tydligt berättar att ni är på exotiska och traditionsrika Sardinien.

>>> Läs mer och boka Agriturismo Su Canonigu här

>>> Du kan också se alla hotell, lägenheter och villor på Sardinien här
 

 
search map