Omdömen från Tenuta Mandra Edera

 
Tenuta Mandra Edera är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta Mandra Edera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Abbasanta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Tenuta Mandra Edera

Läs personliga omdömen av Tenuta Mandra Edera som ligger på Sardinien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Tenuta Mandra Edera. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Marie-Louise och man från Enköping i Sverige bodde på Tenuta Mandra Edera i Abbasanta från den 5. till den 12. april 2009.

Det var ett fantastiskt ställe.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
C-G med sällskap från Västerås i Sverige bodde på Tenuta Mandra Edera i Abbasanta från den 18. till den 20. september 2007.

Hej och tack för frågan! Vi uppskattade Sardinien. Fint väder hela veckan, bilen var alldeles utmärkt, vouchers etc fungerade, vägbeskrivningar var ok. Abbasanta och Tenuta Mandra Edera: Bra, men totalt sett en liten besvikelse. Vi blev mycket väl omhändertagna av trevlig receptionspersonal. Fantastisk mat första kvällen, andra kvällen inte fullt lika bra. Ena paret fick fel rum första natten, men alla 4 kompenserades med lunch dagen därpå. Miljön på själva anläggningen är trevlig. Pool och poolområdet är utmärkt. Vi hade hoppats att kunna vandra lite med utgångspunkt från hotellet, men omgivningarna inbjöd inte till detta. Man går snabbt till Nuraghen i närheten och sedan kan man åka till ett större Nuraghe-område i en bit bort men några fina vandringar kan man inte göra. Vi hade hoppats på "stålhästarna" - cyklarna, som dock visade sig bara vara 2 stycken och vi var ju 4. Borde lärt sig att ta reda på bättre i förväg... Fokus på anläggningen är väldigt mycket häst och om man inte är hästintresserad tror vi det finns bättre alternativ. Man kunde dock botanisera i trädgården, proväta frukter och grönsaker. Vi tänkte vi kunde utnyttja ställets "gym" som nämns på er hemsida. Detta bestod av en motionscykel... Den lilla bubbelpoolen i anslutning till den större poolen skulle kunna (med solenergi?) vara bättre uppvärmd för morgondopp även i september. Mvh C-G

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map