Agriturismo i Abbasanta på Sardinien

Tenuta Mandra Edera

 
Tenuta Mandra Edera är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta Mandra Edera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Abbasanta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tenuta Mandra Edera är ett härligt lantställe som ligger mitt i sköna natur omgivningar vid Montiferru nedanför bergen nära staden Oristano och endast 45 km från havet.

De fina stenhusen är renoverade med respekt för den gamla stilen och är snyggt inredda. I huvubyggnaden finner man ställets restaurang som är rustikt inredd med träbalkar i taket, terracotta golv och öppen spis. Kökschefen tillbereder typiska sardiska rätter med friska råvaror från området samt egen produktion. Restaurangen är endast öppen för ställets gäster.

Läs mer om Tenuta Mandra Edera

Trädgården som mer passande borde kallas för park är en skön oas med växter och korkträd som ger skugga. I den nordliga delen har man byggt bungalows som innehåller suite-rummen. Nära restaurangen finns en köksträdgård där man odlar örer och grönsaker som används i restaurangen. Den stora poolen ligger för sig själv i ett hörn av trädgården och är delad i två med en övertäckt och uppvärmd genom solenergi del samt en utomhus del. Här kan man slappa och njuta av solen, jaccizzin eller vara aktiv i gymmet.

Skulle man bli sugen på något läskande så finns det även en bar. I utkanten av trädgården finner man stallen med hästar varifrån det arrangeras ridturer i terrängen. Vill man hellre ge sig iväg på en "stålhingst" så finns det mountainbikes att hyra. Stället arrangerar även utflykter med land-rover till några av områdets arkeologiska sevärdheter. Spelar man golf så finns Is Arenas Golf Club (18 håls) vid kusten.

Dölj texten
 
 
search map