Agriturismo i Abbasanta på Sardinien

Albergo Su Baione

 
Albergo Su Baione är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Su Baione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Abbasanta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sitt läge i friska lantliga omgivningar bjuder Hotel Su Baione på ett välkomnande alternativ till de (allt för) många hotell vid kusten. Här bor man mitt i det historiska Sardinien i vackra omgivningar med en outforskad natur som ramar.

Det finns även restaurang som använder öns lokala produkter för att skapa autentiska rätter. Pool finns till förfogande för gästerna och den är omgiven av solstolar och parasoller. Dessutom finns det fitnessrum ifall man får lust att svettas inomhus i stället för att cykla, vandra, rida, spela golf eller kasta sig ut i någon av de många andra aktiviteter som Sardinien i så hög grad inbjuder till.

Läs mer om Albergo Su Baione

Hotellets servicenivå är hög då det ofta används som konferenscenter av italienska affärsresande. Detta betyder att internetuppkoppling, transfer t/f flygplatsen och många andra faciliteter / service är en självklarhet, men naturligtvis medför en sådan professionalism också att du inte finner den mer intima och oformella stämning som karaktiserar mindre, familjedrivna hotell. Allt har sitt pris. Vid möjligheten för transfer så ska det noteras att man smidigt kan bo här utan bil men det vore samtidigt synd då man får svårt att ta sig runt på trevliga utflykter som oftast kräver en bil. För hur ska man annars uppleva ön eller de fina stränderna? De sistnämna ligger endast ca. 25 km bort.

Hotellet har 31 rymliga och välutrustade rum med minibar, vattenkokare för te, aircondition och självklart eget badrum.
- Rummen Le Sughere har utgång till terrass eller veranda som vänder mot skogen som omger hotellet. En del rum har plats för extra säng.
- Rummen Portico är något större och har utgång till terrass eller veranda som vänder mot trädgården eller skogen som omger hotellet. Dessa rum har mplats för upp till två extra sängar.
- Rummen Guilcier har en bred veranda eller balkong med panorama utsikt över landskapet. Mot förfrågan kan man få rum med badkar.

Dölj texten
 
 
search map