Romantiska agriturismo

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
3

Hämtar innehåll

Agriturismo La Traversina i Piemonte: Agriturismo La Traversina är ett botaniskt paradis långt från störande element och ändå ligger motorvägsavfarten endast 5 km bort var man enkelt kan komma till Milano eller Genova. Värdsparet Rosanna & Domenico, deras hund och två katter står redo att bjuda på alla som gilalr lugno, ro och framförallt natur välkomna. Det råder en viss konstnärlig bohemisk stämning över stället och det finns goda trekking möjligheter i området. Avståndet till närmsta by är ca. 3 km (Stazzano).

Här är det högt till tak och värdsparet är måna om sina gäster. Trädgården är oändligt stor (och mycket vacker när allt slår i full blom) och huset har minst 180 rostyper och en mellan stor pool (4 x 8 meter) varifrån man har en fin utsikt över landskapet.

Villa La Meridiana i Piemonte: Villa La Meridiana är den rätta lösningen om du är ute efter en romantisk semester i italienska omgivningar. Denna fina gamla villa som endast ligger en 1 km från Medeltidsstaden och Langhes kulturcentrum Alba har olika inredda rum fyllda med lokala antikviteter och andra dekorativa element som alla har en historia att berätta.

Från terrasserna och poolområdet så tappa man nästan andan när man ser Albas Medeltida torn, Langhes borgar, de böljande vinmarkerna och Alperna med berget Monteviso som på bästa gotiska sätt tornar sig upp mot himlen.

La Torraccia di Chiusi i Toscana: Föreställ dig att du tar av från landsvägen och kör ner på en liten grusväg. Du kommer då in i en frodig dal som präglas av ro och ett fint landskap... Så är det när man kommer till La Torraccia di Chiusi.

Vi talar i grund och botten om flera byggnader, som under flera århundanden har smält samman till en stor sammanhängande byggnad. Vi befinner oss längs den medeltida Via Francigena, var pilgrimmerna vandrade för att komma till och från Rom. Vägen finns än idag vid La Torraccia di Chiusi och du kan ta den för att komma till San Gimignano genom skogen (ca. 1,5 timme) eller hela vägen till Volterra.

 
search map