Omdömen från Italien

Nöjda och glada gäster är vår viktigaste succé. Därför frågar vi alltid efter hemkomst om allt varit som förväntat, så vi kan följa upp och förbättra upplevelsen för kommande gäster. Här kan du se hur våra gäster har bedömt deras semester och vår service:

Samlad utvärdering
4.16
Rent och fint 4.33
Gästvänlighet 4.42
Placering 4.3
Frukosten 3.78
Faciliteter på stället
Själva boendet 4.09
Internet / Wi-Fi 3.29
Pool (eventuellt säsongsöppen) 4.07
Restaurang 3.79
Området
Området 4.23
Vår service
In-Italias service 4.46
In-Italias hemsida 4.33

Senaste omdömen

Aurelia Residence

Tæt på Peterspladsen. Vi oplevede paven 2 gange

Hotel La Giada del Mesco

Fräscha rum med mysig uteplats. Schuttelservice till och från Levanto fungerade bra. Trevlig och hjälpsam personal med ett undantag.

Fattoria San Giuliano

Vi bodde i dubbelrum blu med liten balkong mot eftermiddags-kvällssol. Rent och fräscht, både på rummet och i badrummet. Frukosten var riklig och god.
Välskött utomhuspool med solstolar.
Trevligt värdpar.
Vi bor gärna här fler gånger och tä
... ;nker då köpa med oss något gott till middag och köpa gårdens egna viner.Läs mer

Residence & Yachting Club La Cava

Väl värt med tanke på den låga kostnaden. Lite slitet men välstädat. Receptionspersonalen väldigt trevlig men det fanns inga tydliga tider när receptionen var öppen. Ej på plats när vi anlände, gick dock att nås per telefon. Väldigt trevligt boende med fin utsikt.

Hotel Villa Gaia

Hotell Villa Gaia har ett jätte bra läge nära till stranden och nära till gamla stan men ändå är det tyst om nätterna. Rummen var rymliga och städningen bra. Frukosten var också bra. Personalen var så trevliga och alla problem löstes p&... aring; en gång. Vi behövde inte betala för varken parkeringen eller strandstolarna så det var klart en positiv överraskning. Min man och jag har varit i Cefalu ca 30 gånger men det här var första gången vi bodde på Villa Gaia. Nu vet jag att vi kommer återvända till detta hotell.Läs mer

Agriturismo Alberelle

Mycket mysig liten vinproducent som erbjuder fräscha stora dubbelrum med tillgång till en ljuvlig trädgård. Smidigt att parkera direkt utanför. Man tillagar sin egen frukost, som vi kompletterade lite efter svenska vanor. Frukosten åt vi i trädgården utanf... ör vårt rum. Mycket välskött och snyggt! Enda minuset var en tupp som gal väldigt tidigt precis bakom vårt rum.
Utsökta mousserande viner.
Läs mer

Due Relais

Ta med myggmedel om du bor i Suite Anna.
Bra service, lagom uppmärksamhet från hotellpersonalen
Liten skylt, inte så lätt att hitta.