Omdömen från Italien

Nöjda och glada gäster är vår viktigaste succé. Därför frågar vi alltid efter hemkomst om allt varit som förväntat, så vi kan följa upp och förbättra upplevelsen för kommande gäster. Här kan du se hur våra gäster har bedömt deras semester och vår service:

Samlad utvärdering
4.17
Rent och fint 4.34
Gästvänlighet 4.42
Placering 4.31
Frukosten 3.8
Faciliteter på stället
Själva boendet 4.1
Internet / Wi-Fi 3.3
Pool (eventuellt säsongsöppen) 4.06
Restaurang 3.79
Området
Området 4.24
Vår service
In-Italias service 4.48
In-Italias hemsida 4.34

Senaste omdömen

Hotel Manuelina La Villa

Vi trivdes himl bra på hotellet och blev riktigt bra omhändertagna! Det var ett rätt litet hotell med fantastisk personlig service! Fräscht och fina rum även om det var lite trångt för oss (2 vuxna och 2 barn i samma rum) och så var rummet lite för var... mt trots AC. Vi kan rekommendera detta hotellet om man vill vi i närheten av sevärdheter så som Portofino och Cinque Terre. Läs mer

Hotel Langhe

Vi har varit gäster på Hotel Langhe två gånger, det första för fem år sedan och det andra kom vi nyligen hem från. Trots åren som gått så fick vi återigen njuta av förstklassig service från första till sista minut.... Frukosten är god, rummen är fräscha och poolområdet likaså. Dessutom är avståndet till Albas centrum inom lagom avstånd och det finns alltid cyklar att tillgå. Ägaren Nico med personal är även mycket lyhörda och har gett oss många fina tips på utflykter och restauranger.


Vi längtar redan till nästa gång!
Läs mer

Residence Cala Azzurra

It all started with a warm and informative welcome from Chiara and continued from there. Clean, newly renovated, quiet, beautiful... the place exceeded expectations. The pictures don't do it justice. We visited with Mother and family of 4 and we would gladly return. Highly recommended!

Hotel Don Pedro

Ett härligt Hotel med en fantastisk utsikt utöver Ischia stad!
Frukosten var mycket bra samt middag på kvällen som vi också prova på.
Poolområdet bra klass på det med!
Väldigt bra service,inget o klaga på!

Vi är jättenöjda med vår vecka på Don Pedro!

Grand Hotel Panoramic

Väldigt nöjda med boendet! Det som var allra bäst var halvpensionen. Väldigt bra mat, fick välja på 4 st Primi och på 4 Secondi. Och efter det kom de fram med efterrättsvagnen och så var de bara att välja igen!
Bra pool, kan vara svårt att
... få solsäng om många ska sola.
Mysig park utanför hotellet, med tennismöjligheter. Ta med rack! Finaste tennisklubben vi sett.
Sköna sängar i luftkonditinerade rum, man sover bra.kollar
Läs mer

Domus Romana Hotel

Trevligt hotell med bra läge. Vi åt frukost i 2 omgångar. De som åt när det öppnade var mycket nöjda. Vi som åt lite senare kom till i stort sett en tom frukostbuffé där det var slut på det mesta.

La Locanda del Volterraio

Vi är mycket nöjda med hotellet. Det ligger i otroligt vackra omgivningar! Vi hade med vår 2-åring och det var inga problem alls. Barnpoolen var perfekt för honom, och det fanns även en lekplats och kids club (som har dock var för ung för). Väldigt bra ... service från personalen. Helt ok frukost, inte det största utbudet men uteplatsen där man äter är väldigt fin. Det enda vi har att klaga på är wi-fi:t som var mycket dåligt. Vid poolområdet fungerade det i princip inte alls.
Vi skulle absolut rekommendera detta hotell, och vi kommer gärna tillbaka igen! Två nätter var för kort, nästa gång stannar vi längre.
Läs mer

Due Relais

Veldig koselig sted. Lite og intimt. Elskelig vertinne. Bratt adkomst, både fra vegen viss du kommersen buss og trappene ned til villaen. Stort rom,med liten fin balkong. Hard madrass.

Residence Borgo Verde

Mysigt ställe men enkel standard. Trevlig promenad ner till Imperia men väldigt nedskräpat. Lägenheterna var ok, men extrasängarna hårda och lite obekväma även för barnen. Poolområdet var rent, trevligt och en bra pool. Kökets standard var rik... tigt lågt. En större kok platta och en väldigt liten platta, köket och redskapen var inte gjorda för matlagning. Läs mer