Resor med flygbolaget Germanwings till Italien

Res med flygbolaget Germanwings till Italien
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Har du frågor om praktisk information gällande en flygresa med flygbolaget Germanwings till Italien, t.ex. bagageregler, hänvisar vi till deras egen hemsida som du hittar en länk till i nedanstående avsnitt, "Kontakt och information”.

Historia och fakta om Germanwings

Germanwings är idag ett av Lufthansas dotterbolag. Ursprungligen etablerades dock bolaget år 1997 som en lågprisavdelning av Eurowings, och först 2002 blev Germanwings ett självständigt bolag. År 2008 fanns det planer om att Eurowings, Germanwings och TUIfly skulle ingå en fusion, som skulle konkurrera med Airberling på inrikesmarknaden, samt med de framstormande lågprisbolagen easyJet och Ryanair på de internationella rutterna. Denna plan infriades dock aldrig, och istället köpte Lufthansa som redan var en del av ägarna av Eurowings, hela Germanwings år 2009. Sedan dess har Lufthansa tagit de första stegen att förena Eurowings och Germanwings till ett lågprisbolag, som ska operera under varumärket Eurowings. Går du in på bolagets hemsida, kommer du redan nu se de två namnen uppträda sida vid sida. 

Kontakt och information

Vi gör er uppmärksamma på, att all information i denna text ska ses som vägledande, och vi förbehåller oss för eventuella fel och ändringar. Vi hänvisar alltid till aktuell information, som framgår av ditt resebevis och flygbiljett. Har du frågor gällande en flygresa med Germanwings, är du alltid välkommen att kontakta oss, liksom du också kan hitta mer information om flygresor med Germanwings på deras egen hemsida som du hittar här

Flygplatser och destinationer i Italien

Germanwings flyger lågpris till alla större städer i Tyskland, samt till mer än 130 destinationer i resten av Europa. Bland bolagets mest populära destinationer finns tre Italienska städer, nämligen Rom, Venedig och Milano.

 
search map