Resor med flygbolaget DAT Danish Air Transport till Italien

Res med flygbolaget DAT Danish Air Transport till Italien
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

DAT, Danish Air Transport, är som namnet antyder ett dansk flygbolag, som har både reguljär- och charterflygningar, samt löser diverse fraktuppgifter. Har du frågor om praktisk information gällande en flygresa med flygbolaget DAT till Italien, t.ex. bagageregler, hänvisar vi till DAT egen hemsida som du hittar en länk till i nedanstående avsnitt, "Kontakt och information”.

Historia och fakta om Danish Air Transport

DAT grundades år 1989 av Jesper och Kirsten Rungholm. De startade med ett enkelt flyg, som de själva beskrev som "en flyttlåda på vingar". Bolaget fick då också igång affäresverksamheten, och fraktade alla möjliga former av gods - från post och paket till kapplöpshästar. Fraktflygningarn supplementerades dock år 1994 av charterflyg för passagerare och ett par år senare också av de första fasta regulärflygen. Från en liten späd start har DAT vuxit till att idag ha en stab på cirka 340 man och en allsidig flotta, som kan ta på sig många uppgifter. 

Kontakt och information

Vi gör er uppmärksamma på, att all information i denna text ska ses som vägledande, och vi förbehåller oss för eventuella fel och ändringar. Vi hänvisar alltid till aktuell information, som framgår av ditt resebevis och flygbiljett. Har du frågor gällande en flygresa med SAS, är du alltid välkommen att kontakta oss, liksom du också kan hitta mer information om flygresor med SAS på deras egen hemsida som du hittar här

Flygplatser och destinationer i Italien

DAT har utöver charterflygningar, framförallt inrikesflygningar i sitt program. Du kan således flyga med DAT mellan Billund, Köpenhamn och Karup flygplatser. Därtill kommer bolagets inrikesrutter i Norge, till Oslo, Stavanger och Stord. DAT har ofta säsongsrutter, till exempel till Napoli från både Billund och Odense. 

 
search map