Resor med flygbolaget Brussels Airlines till Italien

Res med flygbolaget Brussels Airlines till Italien
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Har du frågor om praktisk information gällande en flygresa med flygbolaget Brussels Airlines till Italien, t.ex. bagageregler, hänvisar vi till Brussels Airlines egen hemsida som du hittar en länk till i nedanstående avsnitt, "Kontakt och information”.

Historia och fakta om Brussels Airlines

Brussels Airlines etablerades år 2002 av en grupp investerare, som önskade att säkra en stabil flygförbindelse till och från Bryssel. En förbindelse, som efter flygbolaget Sabenas konkurs mer eller mindre var icke-befintlig.

Efter konkursen i slutet av 2001 blev Delta Air Transport, som hade stått för flygningarna på många av Sabenas regionala rutter, således omdöpt till SN Brussels Airlines och övertog därmed ruttnätverket. Belgien fick därmed återigen ett nationellt flygbolag. 

År 2007 gick SN Brussels Airlined ihop med Virgin Express, och blev till det nuvarande Brussels Airlines. År 2008 köpte Lufthansa 45 procent av Brussels Airlines moderbolag.

Kontakt och information

Vi gör er uppmärksamma på, att all information i denna text ska ses som vägledande, och vi förbehåller oss för eventuella fel och ändringar. Vi hänvisar alltid till aktuell information, som framgår av ditt resebevis och flygbiljett. Har du frågor gällande en flygresa med Brussels Airlines, är du alltid välkommen att kontakta oss, liksom du också kan hitta mer information om flygresor med Brussels Airlines på deras egen hemsida som du hittar här

Flygplatser och destinationer i Italien

Brussels Airlines är idag det flygsällskap med flest rutter till och från Belgiens huvudstad. Bolaget har såldes, enligt deras egna uppgifter, dagligen omkring 300 avgångar från Bryssels flygplats, till över 90 europeiska och afrikanska destinationer, samt till USA.

I skrivande stund kan du flyga till Italien (oftast med en mellanlandning) med Brussels Airlines från Stockholm och Göteborg i Sverige samt från Köpenhamn och Billund i Danmark. Bor du i södra delarna av Skandinavien kan avgångarna från Hamburg också vara intressanta. 

 
search map