Rekommendationer av restauranger i Italien

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Vi på In-Italia är inga professionella restaurang-recensenter, vi har inte ens någon utbildning inom det gastronomiska - men vi tycker väldigt mycket om mat, vin och Italien (inte för att det är något fel på öl och andra delar av världen). Varje gång vi reser runt i Italien i arbetet, eller på våra privata resor, äter vi därför ofta på restauranger, trattorior, osterior och vad det nu kan tänkas hela... Vi noterar varje gång våra intryck, prisnivån och kommer kanske hem med ett par anekdoter vilka vi skriver om på bår hemsida så att våra kunder kan dela upplevelsen med oss.  

Det är inte säkert att du kommer vara helt enig med oss. Det händer då och då, att kocken eller ägarna själva byts ut, och då återstår bara ett namn, medan pris, kvalitet och stil byts ut. Förhoppningsvis kan vår mening och våra intryck dock hjälpa dig att hitta fina upplevelser inom den italienska gastronomin, på samma saätt som vår uppfattning och besrkivning av semesterbostäder hjälper dig att hitta det perfekta stället att bo på. Om du, liksom vi, värdesätter mat och vin, så som de lokala lagar den, tar vi mycket gärna emot dina bidrag efter samma modell. Berätta för oss, varför precis denna matplats förtjänar fler besök, vad man äter där, hur stilen är, hur mycket det kostar, och allt det där, som du själv skulle vilja veta när det är dags att välja plats för kvällens middag.

Recept från Italien

På vår Italien-blogg har vi samlat många recept som vi stött på genom tiden. Det är både egna recept från Italien, och recept som vi fått av vänner av huset. Ja, och så har vi ju vår egen matmor Mamma Luisa...

>>> Se recept och läs mer om mat och vin i Italien

>>> Här hittar du Mamma Luisas egna recept på italiensk mat

 
search map