Rabattkod till Scandlines färjor

 

Hämtar innehåll

Ska du köra bil till Italien och bor i Danmark eller i södra Sverige, så kan du med fördel beställa din färjebiljett med detsamma. Det enda du ska göra är att klicka på linken här under - den för dig sedan direkt till Scandlines beställningssida där rabatten automatiskt dras av.

Klicka här för att beställa din färjebiljett (på danska)

Vi kan ge dig 5% rabatt på följande Scandlines färjeöverfarter:

Rutt Överfartstid Avgång
Rødby-Puttgarden 45 minuter Var 30:e minut
Gedser-Roscock 2 timmar Upp till 10 gånger dagligen

 

 

 

 

Observera: Vi har ingått ett avtal med Scandlines Danmark ApS, om försäljning och förmedling av vissa produkter, därbland resor med färjor. För varje försäljning eller förmedling av Scandlines Danmark ApS produkter, tar vi emot en provision från Scandlines Danmark ApS. Vid beställning av färjebiljett köpt vid denna direktlänk till Scandlines hemsida, är detta inte en paketresa, och omfattas därmed inte av paketreselagen.

Mer om Scandlines

Scandlines seglar på 3 av Nordens viktigaste färjerutter med effektiva och moderna färjor, som transporterar nästan 4 miljoner bilar om året. Ursprungligen var namnet Scandlines det gemensamma namnet för rutten mellan Helsingör och Helsinborg, som DSB och SWEferry drev tillsammans från 1991, men redan 1995 blev namnet del av det då precis etablerade DSB Rederi. År 1998 gick DSP Rederu ihop med det tyska rederiet DFO för att skapa ett stort färjesällskap vilket Tyskland och Danmark ägde tillsammans.

År 2007 köptes Scandlines av privata ägare, och det ägs idag av investeringsfonden First State. Utöver de rutter (Gedser-Rostock samt Rødby-Puttgarten) som du kan köpa biljetter till med rabatt genom In-Italia, driver Scandlines fortsatt också korta rutter mellan Helsingör och Helsingborg

Nya färjor på ruttern Gedser-Rostock

År 2016 har Scandlines satt in färjorna Copenhagen och Berlin på Gedser-Rostock rutten. De har ersatt de tidigare Stora Bält-färjorna Kronprins Frederik och Prins Joachim, och därmed utökat både kapacitet och komfort, medan utsläppet av skadliga partiklar har reducerats kraftigt. Rutten är historiskt viktig och har existerat sedan 1886.

Rabatt också på Rødby - Puttgarten

Scandlines seglar också den starkt trafikerade sträckan mellan Rødbyhamn på Lolland och färjeläget Puttgartn på den tyska ön Femern via Femern Bält. Överfarten tar ca 45 minuter och har existerat sedan 1963 då man färdigställde Fåhelvägslinjen, som påbörjades av den tyska besättningsmakten år 1941. Invigningen tog plats precis 100 år efter de första förslaget lades fram om en snabb förbindelse mellan Köpenhamn och Hamburg.

Under sommarperioden åker väldigt många svenskar och danskar på kör-själv-semester till Italien via en av Scandlines två dansk-tyska färjelinjer, och vi är glada att kunna erbjuda en bra rabatt på dessa överfarter - också till dig som inte har bokat ditt boende via oss.

Trevlig resa!

 
search map