Hotell vid Viveronesjön i Piemonte

Hotel Marina

Reception
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Marina ligger fint ut till Viveronesjöns bredd i fridfulla och gröna omgivningar. Dt är kort avstånd till motorvägen mellan Milano och Torino vilket gör det enkelt att ta sig till t.ex. Malpensa flygplats vid Milano (100 km).

Privat sjöstrand

Just det perfekta läget är bland hotellets absoluta styrkor. Med sin placering rakt ut mot sjön samt 1,5 kilometer till byn Viverone har man goda möjligheter att både koppla av och vara aktiv. Under sommaren kan man bada både i sjön då hotellet erbjuder privat stenstrand eller i den stora poolen med tillhörande solstolar. Det finns tennisbana, cykeluthyrning samt parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Marina

Prova restaurangens lokalrätter

Inomhus finns det reception med tillhörnade affär som säljer vin, olivolja och andra lokaliteter. I förbindelse med receptionen finns det en stor lounge med biljardbord. I hotellets restaurang La Veranda som blickar ut över sjön serveras lokala rätter från området och på menyn (á la carte) finner man såväl kött som fisk. Dessutom finns det frukostmatsal och hiss till övriga våningsplan.

Dubbelrum (classic) med balkong

Dessa totalt 30 rum har alla möblerad balkong med utsikt mot landskapet och p-platsen. De är alla utrustade med aircondition, minibar, Sat-TV, telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar. Rummen är rymliga och de flesta har plats för en extra säng.
Dubbelrum (superior) med balkong och sjöutsikt
Dessa totalt 20 rum har alla möblerad balkong med utsikt mot sjön. De är alla utrustade med aircondition, minibar, Sat-TV (LCD-skärm), telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar.

Rummen är rymliga och de flesta har plats för en extra säng - ett rum har plats för fyra personer (par med två barn i våningssäng). Enstaka rum är förbundna med en dörr vilket ger en god lösning för barnfamiljer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel La Bussola

Orta San Giulio, Piemonte

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map