Hotell vid Viveronesjön i Piemonte

Hotel Marina

Pris från per pers.
Reception
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Marina ligger fint ut till Viveronesjöns bredd i fridfulla och gröna omgivningar. Dt är kort avstånd till motorvägen mellan Milano och Torino vilket gör det enkelt att ta sig till t.ex. Malpensa flygplats vid Milano (100 km).

Privat sjöstrand

Just det perfekta läget är bland hotellets absoluta styrkor. Med sin placering rakt ut mot sjön samt 1,5 kilometer till byn Viverone har man goda möjligheter att både koppla av och vara aktiv. Under sommaren kan man bada både i sjön då hotellet erbjuder privat stenstrand eller i den stora poolen med tillhörande solstolar. Det finns tennisbana, cykeluthyrning samt parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Marina

Prova restaurangens lokalrätter

Inomhus finns det reception med tillhörnade affär som säljer vin, olivolja och andra lokaliteter. I förbindelse med receptionen finns det en stor lounge med biljardbord. I hotellets restaurang La Veranda som blickar ut över sjön serveras lokala rätter från området och på menyn (á la carte) finner man såväl kött som fisk. Dessutom finns det frukostmatsal och hiss till övriga våningsplan.

Dubbelrum Classic med balkong

Det finns totalt 30 Classic-rum som alla har möblerad balkong med ustikt mot landskapet och p-platsen. De är alla utrustade med aircondition, minibar, satelit-TV, telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar. Rummen är rymliga och de flesta har plats för en extra säng.
Dubbelrum Superior med balkong och sjöutsikt
Det finns totalt 20 Comfort-rum som alla har möblerad balkong med ustikt mot sjön. De är alla utrustade med aircondition, minibar, satelit-TV (LCD-skärm), telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar. Rummen är rymliga och de flesta har plats för en extra säng - ett rum har plats för fyra personer (par med två barn i våningssäng). Enstaka rum är förbundna med en dörr vilket ger en god lösning för barnfamiljer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Astoria

Stresa, Piemonte

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Populärt i Piemonte

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba

Ca' Rapulin

Calosso

search map