Hotell vid Viveronesjön i Piemonte

Hotel Marina

Reception
 
Hotel Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viveronesjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Marina ligger fint ut till Viveronesjöns bredd i fridfulla och gröna omgivningar. Dt är kort avstånd till motorvägen mellan Milano och Torino vilket gör det enkelt att ta sig till t.ex. Malpensa flygplats vid Milano (100 km).

Privat sjöstrand

Just det perfekta läget är bland hotellets absoluta styrkor. Med sin placering rakt ut mot sjön samt 1,5 kilometer till byn Viverone har man goda möjligheter att både koppla av och vara aktiv. Under sommaren kan man bada både i sjön då hotellet erbjuder privat stenstrand eller i den stora poolen med tillhörande solstolar. Det finns tennisbana, cykeluthyrning samt parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Marina

Prova restaurangens lokalrätter

Inomhus finns det reception med tillhörnade affär som säljer vin, olivolja och andra lokaliteter. I förbindelse med receptionen finns det en stor lounge med biljardbord. I hotellets restaurang La Veranda som blickar ut över sjön serveras lokala rätter från området och på menyn (á la carte) finner man såväl kött som fisk. Dessutom finns det frukostmatsal och hiss till övriga våningsplan.

Dubbelrum (classic) med balkong

Dessa totalt 30 rum har alla möblerad balkong med utsikt mot landskapet och p-platsen. De är alla utrustade med aircondition, minibar, Sat-TV, telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar. Rummen är rymliga och de flesta har plats för en extra säng.
Dubbelrum (superior) med balkong och sjöutsikt
Dessa totalt 20 rum har alla möblerad balkong med utsikt mot sjön. De är alla utrustade med aircondition, minibar, Sat-TV (LCD-skärm), telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar.

Rummen är rymliga och de flesta har plats för en extra säng - ett rum har plats för fyra personer (par med två barn i våningssäng). Enstaka rum är förbundna med en dörr vilket ger en god lösning för barnfamiljer.

Dölj texten
 
 
search map