Hotell vid Viveronesjön i Piemonte

Hotel Marina

Reception
 
Hotel Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viveronesjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Marina ligger fint ut till Viveronesjöns bredd i fridfulla och gröna omgivningar. Dt är kort avstånd till motorvägen mellan Milano och Torino vilket gör det enkelt att ta sig till t.ex. Malpensa flygplats vid Milano (100 km).

Privat sjöstrand

Just det perfekta läget är bland hotellets absoluta styrkor. Med sin placering rakt ut mot sjön samt 1,5 kilometer till byn Viverone har man goda möjligheter att både koppla av och vara aktiv. Under sommaren kan man bada både i sjön då hotellet erbjuder privat stenstrand eller i den stora poolen med tillhörande solstolar. Det finns tennisbana, cykeluthyrning samt parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Marina

Prova restaurangens lokalrätter

Inomhus finns det reception med tillhörnade affär som säljer vin, olivolja och andra lokaliteter. I förbindelse med receptionen finns det en stor lounge med biljardbord. I hotellets restaurang La Veranda som blickar ut över sjön serveras lokala rätter från området och på menyn (á la carte) finner man såväl kött som fisk. Dessutom finns det frukostmatsal och hiss till övriga våningsplan.

Dubbelrum (classic) med balkong

Dessa totalt 30 rum har alla möblerad balkong med utsikt mot landskapet och p-platsen. De är alla utrustade med aircondition, minibar, Sat-TV, telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar. Rummen är rymliga och de flesta har plats för en extra säng.
Dubbelrum (superior) med balkong och sjöutsikt
Dessa totalt 20 rum har alla möblerad balkong med utsikt mot sjön. De är alla utrustade med aircondition, minibar, Sat-TV (LCD-skärm), telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar.

Rummen är rymliga och de flesta har plats för en extra säng - ett rum har plats för fyra personer (par med två barn i våningssäng). Enstaka rum är förbundna med en dörr vilket ger en god lösning för barnfamiljer.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Marina

Läs personliga omdömen av Hotel Marina som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Marina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Hotel Marina

Bedömning av Hotel Marina

Läs mer

Ro och charm

Lugn och ro i vackra omgivningar. Vi hade endast en övernattning, men det skulle vara ett perfekt hotell för en romantisk långweekend för två. Härlig restaurang med utsikt över sjön.

Endaste minuset var att även om vi hade beställt rum med aircondition, så fungerade denna inte. Hotellets förklaring var, att aircondition helt enkelt inte var påslagen på någon plats på hotellet för att vädret dittills hade varit så kallt. Den dagen var det dock "dessvärre" 28 grader, men hotellet kunde uppenbart inte omedelbart slå på anläggningen. Oavsett vädret bör det vara aircondition på ett rum, om det marknadsförs som det. Det blev en varm natt.

Läs mer

Fantastisk utsikt över sjö och berg

Vi hade 10 härliga dagar här. Restaurangen är en upplevelse i sig själv. Genomsnittspriset på 500kr för två personer inkl. dryck var helt ok. Vi beställde antingen en antipasti + en prima eller en sekund samt vatten och 1/2 flaska vin.
Balkongen har skugga morgon och förmiddag, och eftermiddagen tillbringade vi vid poolen, då det var för varmt på balkongen. Det hade behövts en markis eller parasoll på balkongen, men utsikten är bara helt fantastisk.

Mycket lugnt och stilla under veckorna och på helgerna är det hålligång med många gäster, så allt som allt var det perfekt för oss.
Hotellet är fint och välskött, men inte uppdaterat med den nyaste inredningen. Drygt 1000kr per natt är därför lite väl i överkant.
Servicen är mycket bra, tillmötesgående och vänlig.

Läs mer

Bedömning av Hotel Marina

Jättefint ställe med bra service.

Läs mer

Lite överreklamerat

Ett härligt ställe, men jag tycker att stället blir lite överreklamerat, således är ens förväntningar för stora.
Hotellet ligger fantastiskt nere vid sjön. Det blir inte bättre. Skulle man kunna göra en "strand" skulle det vara pricken över i, som skulle ge högst betyg.
Man kan se att hotellet blivit använt. Kanske kan det skyllas på att det drivs av en familj, och inte var de stora spelarna. På flera ställe, är både möbler, t.ex. dörrhandtag, defekta, hiss som inte fungerar (kortvarigt), gamla trappor, allt i allt lite fallfärdigt och mycket slitet. Och på flera ställen ser man att det är lagat provisoriskt.
Det fanns två lösgående hundar som latar sig på gräsmattan, och det rensades inte efter dem vilket resulterade i att gästerna kunde trampa i... Därutöver är min ena son rädd för djur, däribland dessa hundar, som gjorde att han inte kände sig trött.
Den lilla staden är nog något av det tråkigaste vi har besökt, efter många semestrar i Italien. Vi åkte därför in till de större städerna omkring hotellet.

Läs mer

Klaus med familj från Års bodde på Hotel Marina ved Viveronesøen

Turen var riktigt bra och det finns verkligen inget att klaga på på någon av de platser där vi bodde, särskilt platsen i La Morra, här var fantastiska och mycket gästvänliga och hjälpsamma med förslag på utflykter dem vi kunde hitta att besöka igen .

Läs mer
 
search map