Agriturismo i Vinchio i Piemonte

Collina San Michele

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I trekanten mellan städerna Alba, Asti och Acqui Terme ligger den lilla vingården Collina San Michele endast några hundra meter utanför den lilla staden Vinchio.

En okänd och autentisk del av Piemonte

Gården ligger precis vid vägen, men man störs inte av det. Området är inte så känt, vilket inte bara gäller oss svenskar utan även resten av Europa, italienarna själva inräknade. Därför är Asti provinsen så outforskad. Här finner man mat och vin av hög kvalitet, vänliga invånare och gästfrihet, storslagen natur och förvånansvärt billiga priser.

Läs mer om Collina San Michele

Utsikt för hela slanten... och lite till

Gården Collina San Michele ligger på toppen av en kulle på 350 meters höjd och utsikten från terrassen är verkligen fantastisk. Härifrån ser man när det är klart väder upp emot 30 kilometer ut över de omkringliggande backarna och dalarna med sina otaliga vinmarker och många små byar och städer. Att äta sina måltider på den härliga terrassen medan man ser ut över det vackra landskapet är värt hela resan! Den fina utsikten har man dessutom från poolen på hela 7 x 13 meter.

Rummen

Gården består av 11 rum varav 6 av dem ligger i huvudbyggnaden och de övriga 5 i en ny byggnad 30-40 meter från huvudbyggnaden. De fyra rummen med eget badrum i huvudbyggnaden ligger på andra våningen och är rymliga och snyggt inredda med antingen äldre möbler eller med nyare möbler i gammal stil. Dessa rum är alla utrustade med aircondition och balkong. De två rum i huvudbyggnaden som delar badrum i korridoren är något mindre och har inte TV, aircondition eller balkong. De extra sängar som används vid behov är inte av bästa kvalitet och rekomenderas åt ev. barn. I den nyare byggnaden har alla rum aircondition och några av dem har dessutom terrass.

Ett par ord om Fabrizio

Collina San Michele är inte ett enmansföretag, dock är det lätt att få det intrycket, då Fabrizio står för allt möjligt från matlagning, mottagandet och förmår samtidigt att vara närvarande på stället på ett mycket tillfredställande sätt. Vissa gäster tolkar hans vacklande gång som ett uttryck för beruselse, men sanningen är, att Fabrizio som ung var med i en allvarlig trafikolycka, som har skadat hans balanssinne, och problemen blir värre med åren. Det råder delade meningar om huruvida hans beteende är charmigt och gemytligt eller irriterande och påträngande. Originell är han i vart fall under alla omständigheter.... i flera bemärkelser.

Utomstående gäster

Notera att stället några dagar och kvällar besöks av gäster från området som äter i restaurangen och använder poolen.

Rummen på Collina San Michele

Dubbelrum med privat badrum och balkong på 2:a vån.

Dessa 3 rum ligger på andra våningen i huvudbyggnaden ovanpå det lilla matstället. De har alla balkong med panorama utsikt, aircondition, TV och eget badrum / toalett. Förutom dubbelsäng finns det plats för extra säng.

Dubbelrum med privat badrum på 1:a vån.

Detta rum ligger på första våningen i den nya byggnaden. Det är utrustat med aircondition, TV och eget badrum / toalett. Det finns inte plats för extra säng.

Grand Suite på 1:a vån. med terrrass & eget badrum

Detta rum ligger på första våningen i den nya byggnaden. Det består av uppehållsrum med liten kokvrå samt två sovplatser för barn under 12 år, sovrum med dubbelsäng, eget badrum / toalett samt stor terrass med bord och stolar samt fin utsikt. Dessutom är det utrustat med aircondition och TV.

Senior Suite med balkong och privat badrum på 2:a vån.

Denna lägenhet ligger på andra våningen i den nya byggnaden. Det består av uppehållsrum med litet kök, två sovrum med dubbelsäng och plats för extra säng i varje, eget badrum / toalett samt balkong med panorama utsikt. Dessutom är lägenheten utrustad med aircondition och TV.

Studio (Tramonto)

Ett sovrum, pentry med bord och två stolar, ugn och kylskåp, soffa. Lägenheten är utrustad med wi-fi, TV och aircondition. Här finns ett badrum med dusch/kar och balkong med litet bord och två stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map