Hotell i Vicoforte i Piemonte

Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

 
Duchessa Margherita Chateaux et Hotels är inte tillgänglig i dagsläget
Duchessa Margherita Chateaux et Hotels är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vicoforte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det nobla och herrskapliga B&B Duchessa Margherita i det södra Piemonte är makalöst: här har man tänkt fint in i minsta antika detalj utan att omgivningen blir tung och pompös.

Slappa på terrassen

En av ställets absoluta styrkor, förutom den eleganta bevaringen av tidsepoken är den stora gemensamma terrassen på andra våningen. Härifrån har man en fantastiskt utsikt över landskapet med Alperna i bakgrunden och över den präktiga kyrkan Santuario di Vicoforte, som människor reser lånväga ifrån för att besöka. Utsiktsterrassen med relax-möbler bjuder in till avkoppling i vackra italienska omgivningar med en bok, ett glas vin eller älsklingen i din hand. I närheten av B&B Duchessa Margherita ligger ett wellnesscenter där man som gäst har rabatt.

Läs mer om Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

Motionera på vinden

Uppe på vinden står ett litet gym till gästernas förfogande. Dessutom hittar man hall, frukostmatsal (serveras som buffé och kan avnjutas utomhus om vädret tillåter), bibliotek, TV-hörna och utomhus finns det parkingsplats och en möblerad perlagång. Värdfamiljen består bl.a. av Riccardo, som är av dank härkomst, och kan därför språkligt lätt handskas med skandinaviska kunder.

Rum med en twist

Rummen är inredda i finaste frankofila anda, inspirerat av det franska hovet. Några rum har vackra speglar i guldram och öppen spis vilket ger rummen en viss karaktär.

Gemensam minibar

Det finns tillgång till gratis wi-fi i hela byggnaden - d.v.s. både i de gemensamma utrymmena och på rummen. B&B:s gäster har dessutom tillgång till en gemensam minibar som är inkluderad i rumspriset. Ja, men blir helt klart bortskämd på B&B Duchessa Margherita.

Rummen på Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

Dubbelrum Deluxe

De fyra Deluxe-rummen är inredda med antika möbler från 1800-talet, persiska mattor, fransk öppen spis, lcd sat-TV och elegant badrum med toalett och dusch med massage. Dessa rum har fin utsikt över Alperna och Santuario di Vicoforte-kupolen och kostar därför lite mer än suiten. Två av rummen har en liten privat balkong (ej möblerad). Här är det inte möjligt att sätta in en extrasäng.

Dubbelrum Romantic Deluxe

Dessa två Romantic Deluxe rum är inredda med antika möbler från 1800-talet, öppen spis, lcd satellit-TV och elegant badrum med toalett och jacuzzi. Rummen har himmelsäng och en liten privat balkong med fin utsikt mot Alperna och Santuario di Vicoforte kupolen. Här finns inte plats för extra sängar.

Dubbelrum Romantic Deluxe Jacuzzi

Dessa två Romantic Deluxe rum är inredda med antika möbler från 1800-talet, öppen spis, lcd satellit-TV och elegant badrum med toalett och jacuzzi. Rummen har himmelsäng och en liten privat balkong med fin utsikt mot Alperna och Santuario di Vicoforte kupolen. Här finns inte plats för extra sängar.

Petite Suite

Suiten är inredd med antika möbler från 1800-talet, persiska mattor, fransk öppen spis, antik spegel, lcd sat-TV och elegant badrum med toalett och dusch med massage. Detta rum har också en avdelning med en liten sittgrupp (som inte är avskild från sovrummet med en dörr). Suiten kostar lite mindre än Deluxe, eftersom Deluxe-rummen har en vackrare utsikt. Här är det inte möjligt att sätta in en extrasäng.

Dölj texten
 
 
search map