Omdömen från B&B La Luna Buona

 
B&B La Luna Buona är inte tillgänglig i dagsläget
B&B La Luna Buona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vesime här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B La Luna Buona

Läs personliga omdömen av B&B La Luna Buona som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B La Luna Buona. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Sam med sällskap från Ljungby i Sverige bodde på Agriturismo La Luna Buona i Vesime från den 5. till den 12. september 2009.

Hej Resan gick mycket bra! Området var trevligt och Oliva var bra på Engelska samt kunde ge oss många bra alternativ att besöka, vi var ute och gick omgivningarna på morgonen för att få lite motion samt även se oss omkring till fots då vi under dagarna använde bilen och det gick bra man får dock ej vara rädd förhundar då det finns mängder av dessa som skäller.
Maten frukost var perfekt med Getost och marmelader från gården och trakten som speciallitet I alla dess former samt nybakat bröd från hennes mor. Staden Vesime var liten och vi var där bara en liten stund och fikade på ett litet Café, I övrigt var det inte så mycket med Vesime. Då gården låg en bit från överiga samhällen kunde vara bra om det fanns någon möjlighet att laga lite mat på kvällen för att variera kvällsmaten om man äter ute, på kvällen fick man åka 10 km för att hitta mat vid denna tid på året. Själva getfarmen var under uppbyggnad men den kommer att bli fin när allt är klart I slutet september eller början oktober då även försälning kommer att starta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map