Agriturismo i Vesime i Piemonte

B&B La Luna Buona

 
B&B La Luna Buona är inte tillgänglig i dagsläget
B&B La Luna Buona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vesime här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B La Luna Buona ligger 350 m.ö.h. i Langhe utanför den lilla byn Vesime. Här bor man mellan Liguriens stränder och några av de mest kända vinstäderna som Alba och Asti i regionen Piemonte.

Du bor vägg i vägg med värdparet

Olivia och hennes man har renoverat huset och inrett et fint rum för resande som vill utforska detta område. De bor själva med deras två döttrar i den ena vingen av huset medans gästerna bor i den andra.

Läs mer om B&B La Luna Buona

Hemlagad frukost

Mellan de två vingarna på första våningen har de inrett en fin frukostsal med öppen spis var gästerna kan njuta av familjens produkter, bl.a den välsmakande osten robiola di Roccaverano. Ostens produktion sker ett par hundra meter från huset och om man vill kan man besöka produktionen för att smaka på dagsfärska ostar.

Rum med utsikt

Rummet ligger i den antika höladan som härstammar från 1700-talet. Under renoveringen av huset har man valt att behålla de välvda fönster varifrån man har en vacker utsikt över det omkringliggande landskapet.

- Rummet Giglio ligger på andra våningen och har ett en suite badrum/toalett. Rummet är målat i en ljus honungsfärgad färg och har en originell säng från början av 1900-talet.

Rummen på B&B La Luna Buona

Dölj texten
 
 
search map