Agriturismo i Verduno i Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Exempel på dubbelrum Exempel på lägenhet Exempel på lägenhet Exempel på svit Exempel på svit
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Verduno ligger i den norra delen av det berömda Barolo-distriktet där några av de mest berömda italienska vinerna produceras på den ädla druvan Nebbiolo, samt den lokala druvan Verduno Pelaverga, om vilken det råder en lokal stolthet. Staden bjuder på en praktfull panoramautsikt präglad av vinmarker.

En plats där lugn och ro råder

Locanda dell'Orso Bevitore är ett typiskt lantställe i Langhe. Rummen är inredda med en varm hand och med antika möbler. Du kan njuta av utsikten till trädgården och dess pergola varifrån du kan njuta av stillheten och läsa en bok i lugn och ro. Vid poolen kan du sola och bada. Och om du inte vill lämna dina fyrbenta vänner hemma, så är de också välkomna här. Kommer du i bil, finns här en parkeringsplats.

En bra start på dagen

Frukosten är typiskt italienskt, men en välsmakande buffé av kakor och hemlagade pajer, samt ett urval av kött, ost och årstidens frukter.

Läs mer om Locanda dell'Orso Bevitore

Bo hos en högt respekterad vinproducent

Egendomen ägs av familjen Burlotto, som också driver vinhuset Comm. G. B. Burlotto, vilka producerar några mycket välrenommerade viner - både stora barolo-viner, men också en rad fantastiska viner som är typiska för området, producerade på de välkända druvorna Nebbiolo, Barbera och Dolcetto. De producerar också de mindre kända Freisa och Verduno Pelaverga. De vita vinerna görs på Sauvignon Blanc, vilket är lite ovanligt för området.

Egendomens namn, "Den drickande björnens krok" kommer från en reklam som vinhuset utlyste år 1899 då Hertigen av Abruzzi försökte sig på en expedition till Nordpolen. Expeditionen satte ett höjdrekord, men nådde aldrig Nordpolen - Burlotto var leverantör av vin under hela expeditionen. På vingården finns fortfarande ett brev från Hertigen av Abruzzo där han tackar dem för vinet som hade klarat sig bra, även uppe på isarna!

Välj den inkvartering du föredrar

Locanda dell'Orso Bevitore är ett litet och trevligt semesterhus. De har rum placerade både på markplan och på 2:a våningen. Totalt finns 5 rum - 2 sviter och 3 lägenheter. Pentry är på förfrågan om mot en avgift.

Stilfulla rum, sviter och lägenheter

Rum
Alla rum är rymliga, ljusa och inredda med antika möbler. Det finns satellit-TV, minibar och internet (WLAN) tillgängligt. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. På markplan finns två rum, från dessa har du direkt tillgång till trädgården. Dessutom finns tre rum på andra våningen som alla har balkonger. Två rum, ett på markplan och ett på andra våningen är inredda med två enkelsängar. Kontrollera tillgänglighet vid eventuell bokning.

Suiter
De två suiterna är en bra lösning för familjer med barn. Här hittar du ett rymligt sovrum med dubbelsäng, vardagsrum och dubbel bäddsoffa samt två badrum. Du kan välja mellan en svit på markplan med direkt tillgång till trädgården, eller en svit på andra våningen med balkong. Möblerna är raffinerade antika. Faciliteterna omfattar TV, minibar och internet (WLAN).

Hus
De tre lägenheterna är perfekt för dig som vill ha ett längre uppehåll. De består av sovrum med dubbelsäng, pentry och en extrasäng (till ett litet barn) samt badrum. Även här finns TV och internet (WLAN). Alla lägenheter är placerade på andra våningen med privat balkong.

L√§genheterna på Locanda dell'Orso Bevitore

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map