Semesterbostad i Verbania vid Maggioresjön

Torretta del Poeta

 
Torretta del Poeta är inte tillgänglig i dagsläget
Torretta del Poeta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Verbania här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo personligt och centralt vid Maggioresjön i en rymlig och pampig lägenhet med eget utkikstorn! Här mitt i Maggioresjöns största stad Verbania finner man denna inbjudande lägenhet i stadsdelen Pallanza endast ca. 500 meter från strand, färjeläge, gågatan Via Ruga och sjöpromenaden med flera restauranger. Ett större urval av affärer finner man i Verbanias andra stadsdel, Intra som ligger ca. 2½ km bort.

Närområdet
Denna privata stadslägenhet vid Maggioresjön är perfekt för fyra vuxna eller en familj med större barn. Det kulturella utbudet i närområdet är stort, och både inköpsmöjligheter och matställen är tillgängligt till fots. Det finns dessutom riktigt goda möjligheter för inköp i större supermarkets i närområdet. Till sist finns det gratis, låst parkering på stället. Området är även cykelvänligt - och i Verbanias stadsdel Pallanza finns det en fin cykelväg. Vid förbokning kan man hyra cyklar via ägaren till lägenheten.

Läs mer om Torretta del Poeta

Tornet
Lägenheten ligger på 4:e våningen och har tillgång till ägendommens torn inne från själva lägenheten, varifrån man har en fin utsikt över staden och de gröna område. Tornet värdesätts framför allt under de varma sommarkvällarna då man med ett glas vin och andra läckerheter kan njuta av kvällen när den sänker sig utanför de öppna fönsterna. Tornet inbjuder verkligen till romantiska kvällar. Observera att det förutom tornet och en fransk altan i köket inte finns tillgång till vistelse i uteområde. Trädgården används som passage till huvuddörren. Utomhustid vill man typiskt tillbringa nere vid sjön, på Pallanzas sjöpromenad eller i en av Maggioresjöns många stämningsfulla städer.

Personlig inredning
Lägenheten har tidigare fungerat som ett privat hem vilket avspeglar sig i val av möbler med en fin blandning av antikviteter och design, t.ex. är köket i stor stil utrustat med det erkända märket Alessi. Det finns dessutom några fina målningar och orginala parketgolv i lägenheten.

Lägenheten på Torretta del Poeta

Fyrarumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheten ligger på 4:e våningen (utan hiss) i en 1800-tals byggnad. Den består av ett rymligt vardagsrum med soffa och TV. Vidare finns det två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) med takfönster. Det finns ett självständigt välutrustat kök med matplats, diskmaskin, kylskåp, frys, kaffemaskin, brödrost, vattenkokare, ugn och 4 kokplattor. Från köket finns det en fransk altan. Det finns även två badrum (ett med dusch och ett med fristående badkar) samt tvättmaskin. Från vardagsrummet leder en vindeltrappa i smide upp till tornet. Det finns aircondition i lägenheten. OBS: Lägenheten rekommenderar absolut inte till barn under 5 år.

Dölj texten
 
 
search map