Hotell i Verbania vid Maggioresjön

Il Chiostro Hotel

 
Il Chiostro Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Il Chiostro Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Verbania här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Chiostro Hotel är som en hemslig skatt: Utifrån ser inte hotellet mycket ut för världen men när man kommer in i det tidigare klostret men en stämningsfull klostergård osar det av historia och stillhet, trots att hotellet ligger mitt i Verbania (en stor stormarknad ligger som granne och ca 400 meter ner till Maggioresjön med båtförbindelser till sjöns andra städer).

Hotellet består av en historisk del från 1600-talet var det fungerade som nunnekloster. Här finner man både klostergård med arkader, klosterträdgård (tidigare var det nunnornas köksträdgård), kapell och fresko dekorerade salar. Den nyare delen av hotellet är mindre historiskt stämningsfull vilket hotellets fasad präglas av. Innanför finner man både reception, bar, hiss, vinkällare, konferenssal och gratis internet point. Det finns dessutom gratis parkering på stället.

Läs mer om Il Chiostro Hotel

Restaurang
- På hotellet är det möjligt att beställa halvpensionstillägg. Middagen serveras i hotellets stora restaurang med aircondition och köket är både lokalt och italienskt.

Rummen
- Hotellet har 105 rum (renoverade 2007) som alla har telefon, satellit-TV, aircondition och badrum med toalett, dusch och hårtork. Vissa rum har balkong. Flera rum har möjlighet till en eller två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map