Hotell i Verbania vid Maggioresjön

Hotel Villa Aurora

 
Hotel Villa Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Verbania här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo tätt på Maggioresjöns strandpromenad men ändå i lugna och romantiska omgivningar. Hotel Villa Aurora är ett litet familjedrivet hotell som ligger i en lugn del av staden Verbania. På gångavstånd kommer man både till sjöstranden, de gamla stadsdelarna, restauranger och shoppingcenter. I den blomstrande trädgården finns solstolar till gästernas förfogande.

Endast 300 meter från Maggioresjön ligger Hotel Villa Aurora inbäddad i blomster och dekorerat med en interiör som går mot den romantiska samt Jugendstil. På gården finns gratis parkering vilket är bra i en stad där det kan vara svårt att att finna en parkering. Hotellet hyr även ut kanoter så man kan paddla en tur på sjön.

Läs mer om Hotel Villa Aurora

Man kan välja att ta halvpenson eller äta alla carte i hotellets restaurang. Här är servicenivån hög och maten god och lokal. Frukosten serveras som buffè.

Rummen:
De tio rummen kan antigen beställas som dubbelrum eller trippelrum. De har alla tv, telefon, skrivbord och eget badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Rummen är fina och rymmliga med enkelt inredda och ligger på andra och tredje våningen. Ingen av rummen har sjöutsikt men sjön ligger som sagt endast ett stenkast bort.

Dölj texten
 
 
search map