Semesterbostad i Verbania vid Maggioresjön

Hotel Residence Zust

Vattenlekplats och pooler vid Camping Village Isolino i närheten
 
Hotel Residence Zust är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Residence Zust är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Verbania här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Residence Zust är perfekt för en avslappnande semester vid Maggioresjön. Här bor man precis vid sjön med en fin utsikt, stor uppvärmd pool och många faciliteter för både barn och vuxna. Byggnaden är välbehållen då den tidigare varit en skola för nunnor. Stället ligger endast 2 km. från Verbania- Intra som man kan nå via en gångstig (tar ca. 20 min till fots) som alternativ till kustvägen, eller så finns en pizzeria i närheten om man vill låta bilen stå.

Pool och lekplats för barnen

Lägenheterna rekommenderar framförallt till barnfamiljer även om de ligger på andra sidan vägen från sjön, här finns nämligen en tunnel under vägen som för en till lekplatsen och poolen med solstolar och parasoller. Här finner man även den privata stranden (med småsten) här finns även solstolar och parasoller. Det finns hiss till lägenheterna och man har även en internet point och tvättstuga mot betalning.

Läs mer om Hotel Residence Zust

Tillgång till enormt badland i närheten

Mitt i mellan städerna Verbania och Stesa ligger Camping Village Isolino som har samma ägare. Här kan barnen roa sig i tre stora pooler samt en vattenlekplats som är inkluderat i priset för lägenheten. Badlandet är öppet från ca. mitten av april till mitten av september ligger ca. 11 km från Residence Zust. Förutom vattenlekplats och sportaktiviteter finns det även solstolar och parasoller till de vuxna som hellre vill slappa och koppla av.

Tvårumslägenhet med 2+2 sängar med balkong och sjöutsikt:
- Lägenheterna har alla sjöutsikt, antigen från sidan eller direkt och har en möblerad balkong. Här finns ett uppehållsrum med kokvrå med fyra kokplattor, microvågsugn, ett stort kylskåp, dubbelsäng samt sovrum med dubbelsäng. Privat badrum med dusch, hårtork och toalett.
Trerumslägenhet A/B med 4+3 sängar med balkong och sjöutsikt:
- Lägenheterna har alla sjöutsikt, antigen från sidan eller direkt och har en möblerad balkong. Här finns ett uppehållsrum med kokvrå med fyra kokplattor, microvågsugn, ett stort kylskåp, dubbelsäng samt två sovrum med dubbelsängar. Privat badrum med dusch, hårtork och toalett. Skillnaden på 3-rums A och B är att 3-rums A har en stor balkong, medans 3-rums B har två badrum

Dölj texten
 
 
search map