Hotell i Verbania vid Maggioresjön

Grand Hotel Majestic

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Restaurang med bra service och god mat

Grand Hotel Majestic har en restaurang, La Beola, som håller bra kvalitet. Här kan du beställa in välkomponerade rätter, i traditionell anda och det är kökschefen Danilo Bortolin som håller koll på att allt är till din belåtenhet. Vi har haft turen att prova på maten och det vi åt smakade mycket gott. Servicen var oklanderlig och ett extra plus är att det finns möjlighet att avnjuta det hela ute på terrassen som ligger vänd ut mot trädgården och sjön. Det kan vara bra att boka bord eftersom det ibland hålls bröllop och events på hotellet.

Hotellet, som byggdes år 1870 i stilen "Belle Epoque", ligger vackert intill sjön och mitt emot ön, Isola San Giovanni. Den fina och stora trädgården är det enda som skiljer den fina byggnaden med vattnet. För att komma in till början av stadens historiska centrum behöver du endast promenera ca 600 m.

Läs mer om Grand Hotel Majestic

Vackra omgivningar intill sjön

Du har alltså här både ett fint och lugnt läge, där du är omgiven av sjön och gröna ytor. Intill hotellet har du Via Vittorio Veneto som snabbt och enkelt tar dig in till centrum. Läget innebär även att du kan till fots ta dig till både restauranger och barer och den närmsta restaurangen, Villa Giulia, har du endast ca 300 meter bort.

Koppla av och njut av vistelsen

Det finns flera sätt att koppla av på här på Grand Hotel Majestic. Du kan antingen slå dig ner på terrassen med något gott att dricka och njuta av omgivningen. Du kan ta dig ner till sjön och den "pyttelilla" stranden eller nyttja de solstolar som finns utplacerade i trädgården. Eller så kan du bege dig bort till hotellets Wellness-center där du har en uppvärmd inomhuspool och bastu. Här går det också att beställa olika behandlingar och massage.

Aktivitet kan också vara avkopplande, och du kan här göra långa sköna promenader längs med vattnet eller utmana ditt sällskap i ett parti tennis. Du kan ta en runda på hotellets lilla fitnessavdelning (öppet mellan kl.10.00-19.00) eller hyra båt och se omgivningarna från sjösidan. I området finns också möjlighet till trekking, segling, kanot, kayak, cykelturer o.s.v. Hör med receptionen så får du veta allt du behöver och hjälp med att boka om detta skulle behövas.

Du har en bra utgångspunkt

Från hotellet har du inte bara en bra utgångspunkt i förhållande till staden Verbania utan även ett bra utgångsläge till att besöka flera av sjöns sevärda platser. Öarna Le Isole Borromee är populära att besöka och man kan säga att de ligger rakt framför dig. Även trädgårdarna I Giardini di Villa Taranto, som du har ca 1,5 km bort lockar flera besökare.

Rum med eller utan sjöutsikt

Det finns 80 rum på hotellet fördelade på olika kategorier. Du kan välja ett rum med eller utan sjöutsikt och några har delvis sjöutsikt. Juniorsviten har balkong och kan vara i två plan med ett sovloft. Du kan även välja mellan olika rymliga sviter, och även dessa kan vara i två plan med en allrumsdel. Alla rum har faciliteter som aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar och badrum med dusch/kar och hårtork.

Läs om rummen på Grand Hotel Majestic

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map