Hotell i Turin

Majestic Starhotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mycket mer än bara en stad

Alla vet, att Turin var staden, som huserade de olympiska spelen vintern 2006 - men Turin är mycket mer än vara vinter-OS, och är också känd för Fiat, choklad, fotboll och som ett bra startskott för en skidsemester i Alperna. Staden förtjänar dock också att du stannar ett par dagar och utforskar alla dess torg och palats, och andra historiska attraktioner. Piazza Castello utgör hjärtat av Turin, och huserar präktiga palats som Palazzo Reale, Savoy-dynastins kungliga palats och Palazzo Madama, som tidigare har varit både slott, fängelse och rådhus. Torget ligger endast en kvarts promenad från Starhotel Majestic, och runt om torget - och i resten av Turin - hittar du flera historiska caféer och restauranger vilka alla är en viktig del av livet i Turin. Generellt uppfattas stämningen i Turin som mycket lugnare än i många andra italienska städer.

Bra service och faciliteter

Starhotel Majestic är ett härligt ställe, framförallt om du letar efter en plats som värdesätter komfort. Restaurangen, Le Regine, är öppen till middag och serverar läckra rätter från det piemontesiska köket. I lounge-baren kan du be om allt från en kaffe på morgonen, till en cocktail på kvällen. Frukostbuffén serveras på amerikanskt manér, med ett stort urval av varma och kalla rätter. Om du ankommer i bil, erbjuder hotellet parkering i ett närliggande garage. Du hittar wifi på hela hotellet, också på rummen. Och till den aktiva typen, finns ett stort gym där du kan springa bort dagens intag av pasta.

Läs mer om Majestic Starhotel

Både traditionella och mer moderna rum


Majestic Starhotel är inte ett litet hotell och har totalt 161 rum och suiter. Alla rum bjuder på bra komfort och är ganska rymliga. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, kuddmeny, wifi, minibar, kassaskåp, radio och ett eget badrum med dusch och hårfön. Rum som ligger in mot den inre innergården är lugnare.

Läs om rummen på Majestic Starhotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map