Semesterbostad i Turin

Le Serre Suites & Apartments

Grannens många drivhus Skåpkök
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Staden och området som är präglat av böljande kullar och ståtliga byggnader heter Moncalieri (ca. ½ km. bort). Härifrån är det även enkelt att nå vindistrikten Langhe och Roero varifrån bl.a. vinerna Barolo och Barbaresco kommer ifrån. 3 km härifrån finns en 9 håls golfbana.

Kombinera storstaden och vinområdena

Storstaden Torino (ofta på svenska Turin) besöks smidigt och lätt samtidigt som närliggande staden och området som är präglat av böljande kullar och ståtliga byggnader heter Moncalieri (ca. 1 km. bort) och har åtskilliga sevärdheter som Po-floden, en trevlig stadskärna och Mocalieri slott var kungafamiljem Savoia tidgare hade sitt sommarresidence och var man idag kan besöka vissa delar av. Då placeringen är söder om Torino är det även enkelt att nå vinområderna Langhe och Roero varifrån Barolon och Barbarescon kommer i från.

Läs mer om Le Serre Suites & Apartments

Slappa vid poolen

Här på stället är man lite tillbaka draget från stadens larm och man bor i lantliga omgivningar med bönder som grannar, som odlar grönsaker i drivhus (därav namnet Le Serre). Detta är ett perfekt ställe för familjer som gärna vill ha både kultur och shopping i en storstad och avslappning i lantliga omgivningar i trevliga lägenheter och vid en härlig pool (15 x 5 m och 1,20 m djup) varifrån det är utsikt både till Moncalieri slott och Alperna i bakgrunden med Monviso bergets vackra profil. 3 km. härifrån finns en 9- håls golf bana.

Bo i rymliga lägenheter

Lägenheterna genomgick en omfattande modernisering 2006 och de är alla rymliga, eleganta och inredda i varma färger med fina trädetaljer och terracottagolv. Här finns det naturligtvis aircondition och man kan fritt planlägga sin semester eftersom det inte finns något krav på uppehåll på lördag till lördag. Bokar man lägenheterna på dagsbasis är frukosten inkluderad i priset.

Lägenheter Piccolo på ca. 30 m² med 2/3 sovplatser:
- Det finns 7 enrumslägenheter av denna typ men de har alla separat sovavdelning och uppehållsrum avskilt med en halvmur. De har safety-box, telefon, en liten satellit-tv, wi-fi, aircondition, dubbelsäng och skåpkök (med riktiga vinglas, kylskåp, microvågsugn och två gasplattor). Det finns möjlighet till en extra bädd i bäddsoffan av god kvalítè. Lägenheterna ligger alla på första eller andra våningen och har en uteplats var man kan ställa ut innemöblerna (bord och stolar).

Lägenheter Grande på ca. 45 m² med 2/4 sovplatser:
- Det finns 8 enrumslägenheter av denna typ men de har alla separat sovavdelning och uppehållsrum avskilt med en halvmur. Två av lägenheterna är dock tvårumslägenheter och tre har ett loft. De har safety-box, telefon, en liten satellit-tv, wi-fi, aircondition, dubbelsäng och skåpkök (med riktiga vinglas, kylskåp, microvågsugn och två gasplattor). Det finns möjlighet till två extra bäddar i bäddsoffan av god kvalítè. Lägenheterna ligger alla på första eller andra våningen och har en uteplats var man kan ställa ut innemöblerna (bord och stolar).

Villa på ca 220 m² med 6 sovplatser
Det boende som kallas för villa är en lägenhet med 2 sovrum med dubbelsäng samt 1 sovrum med enkelsängar, ett allrum, kök och 3 badrum. Här finns en tillhörande trädgård.

Alla veckans dagar (med undantag söndagar) kan det beställas frukost à la carte till rimliga priser. Den beställs dagen innan. Det finns dessutom tvätteri och gratis parkering på stället. Ägaren har två söta hundar som springer omkring på stället.

Läs om lägenheterna på Le Serre Suites & Apartments

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Ca' Villa Club Agriturismo

Gabiano, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map