Semesterbostad i Turin

Le Serre Suites & Apartments

Grannens många drivhus Skåpkök
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Staden och området som är präglat av böljande kullar och ståtliga byggnader heter Moncalieri (ca. ½ km. bort). Härifrån är det även enkelt att nå vindistrikten Langhe och Roero varifrån bl.a. vinerna Barolo och Barbaresco kommer ifrån. 3 km härifrån finns en 9 håls golfbana.

Kombinera storstaden och vinområdena

Storstaden Torino (ofta på svenska Turin) besöks smidigt och lätt samtidigt som närliggande staden och området som är präglat av böljande kullar och ståtliga byggnader heter Moncalieri (ca. 1 km. bort) och har åtskilliga sevärdheter som Po-floden, en trevlig stadskärna och Mocalieri slott var kungafamiljem Savoia tidgare hade sitt sommarresidence och var man idag kan besöka vissa delar av. Då placeringen är söder om Torino är det även enkelt att nå vinområderna Langhe och Roero varifrån Barolon och Barbarescon kommer i från.

Läs mer om Le Serre Suites & Apartments

Slappa vid poolen

Här på stället är man lite tillbaka draget från stadens larm och man bor i lantliga omgivningar med bönder som grannar, som odlar grönsaker i drivhus (därav namnet Le Serre). Detta är ett perfekt ställe för familjer som gärna vill ha både kultur och shopping i en storstad och avslappning i lantliga omgivningar i trevliga lägenheter och vid en härlig pool (15 x 5 m och 1,20 m djup) varifrån det är utsikt både till Moncalieri slott och Alperna i bakgrunden med Monviso bergets vackra profil. 3 km. härifrån finns en 9- håls golf bana.

Bo i suite, lägenhet eller villa

Här finns 8 suiter och 7 lägenheter. Dessa genomgick en omfattande modernisering 2006 och de är fortfarande eleganta och inredda i varma färger med fina trädetaljer och terrakottagolv. Extrabäddar är i bäddsoffa.

Suiterna, på ca 33 m² är ett rum där du även har ett pentry. Lägenheterna, på ca 50 m², likaså fast de är större i storlek och en del av dem har ett s.k. sovloft en trappa upp. Både suiterna och lägenheterna kan ha en halvmur som skiljer av sovdelen från resten.

Villan är på ca 220 m² och kan ta upp till 6 personer. Här har du 2 sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar, ett matrum, kök samt 3 badrum. Villan har en tillhörande trädgård.

De är utrustade med wi-fi, luftkonditionering, pentry med micro te/kaffefaciliteter, kassafack, TV,

Alla veckans dagar (med undantag söndagar) kan det beställas frukost à la carte till rimliga priser. Den beställs dagen innan. Det finns dessutom tvätteri och gratis parkering på stället. Ägaren har två söta hundar som springer omkring på stället.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map