Hotell i Turin

Hotel Residence Torino Centro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Affärer eller nöje?

Oavsett om du besöker Turin i affärer eller nöje där en storstadssemester står på programmet så är Hotel & Residence Torino ett utmärkt val av hotell. Hotellet är mysigt och bekvämt samt ger dig fina möjligheter att koppla av efter en dag på stan.

Dessutom är det en stor fördel att hotellet ligger mittemot järnvägsstationen Porta Susa som du enkelt hittar efter en promenad i stan på bara några minuter från centrala Turin. Museer och teatrar ligger inom bekvämt gångavstånd.

Koppla av i trädgården

Hotellet är inte överdrivet stort och erbjuder 45 rum vilket inbjuder till en avslappnad atmosfär. Innergården och den lilla trädgården är båda mysiga, små uteplatser där du kan dricka ditt morgonkaffe och planera dagen. Frukosten är rik och ger dig energi att börja dagen på rätt vis, oavsett om det är för ett affärsmöte eller sightseeing. Vill du ta en drink på eftermiddagen så besök hotellets bar där du också kan köpa andra drycker. Det finns tillgång till Wi-Fi på hela hotellet.

Rymliga och fint inredda rum

Hotel & Residence Torino erbjuder fina och bekväma rum, inredda i samma varma stil men har olika storlekar. De vanliga dubbelrummen är mellan 13 och 15 kvm. Lägenheterna har mer utrymme. Alla rum och lägenheter har följande bekvämligheter: aircondition, satellit-TV, Wi-Fi, förvaringsbox, minibar / kylskåp samt badrum med toalett och dusch. De större rummen har en liten kokvrå och är inrett med köksredskap, tallrikar, bestick mm.

Läs mer om Hotel Residence Torino Centro

Rummen på Hotel Residence Torino Centro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map