Hotell i Turin

Hotel Piemontese

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Piemontese byggdes på 1800-talet och ligger på en lugn gata i Torinos historiska centrum endast 200 meter från den sköna parken "Parco del Valentino". Hotellet har den perfekta belägenheten för både de som önskar att vara turist i Torino och för den som reser till Torino för affärer.

Bra faciliteter gör vistelsen bekväm

Hotellet erbjuder övervakad parkering, room-service, gym faciliteter endast 100 meter från hotellet med pool, solarium osv. Alla hotellets rum är ljudisolerade och utrustade med aircondition, minibar, telefon, satellit-TV, internetuppkoppling samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs mer om Hotel Piemontese

Komfortabla rum med aircondition, wi-fi mm.

Beroende på vilken rumstyp du väljer är det möjligt att bo med antingen jacuzzi, vattenmassage, bastu eller dusch. Alla rum är utrustade med wi-fi, aircondition, minibar, sat-TV samt hårtork på badrummen.

Läs om rummen på Hotel Piemontese

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Piemontese

Läs personliga omdömen av Hotel Piemontese som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Piemontese. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Piemontese

Läs mer

Bedömning av Hotel Piemontese

Läs mer
 
search map