Hotell i Turin

Hotel Pacific Fortino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Pacific Fortino är ett modernt 4-stjärnigt hotell som ligger i ett mysigt bostadskvarter och ända ut mot en av stadens kanaler i utkanten av Turins historiska centrum. Här bor du nära både det Egyptiska museet, det kungliga slottet Palazzo Reale och det mysiga turistcentrat Piazza Castello. Dessutom ligger hotellet nära tågterminalen som binder samman staden med den internationella flygplatsen Torino Caselle Sandro Pertini.

God service och bra faciliteter

Hotellet är populärt både bland vanliga turister och bland affärsresenärer och skulle du behöva arrangera en konferens så går det också bra. Hotellet har reception, bar, restaurang, möteslokaler, WiFi (mot avgift), saftybox (mot avgift) och ankommer du i bil så finns det parkering i ett garage (mot avgift). En av hotellets största fördelar är loungen och innergården på ca 800 m², som ligger på bottenvåningen. Här kan du njuta av livet med något svalt att dricka efter dagens upplevelser. Har du ett tidigt morgonflyg så erbjuder hotellet den fina servicen att du kan få en snabb frukost i baren redan från kl. 04.00 på morgonen medan den vanliga frukosten med American buffe startar kl. 07.00. Får du även lust att äta din middag på hotellet så går det bra mellan kl.19.00 och 21.30. 

Snygga och bekväma rum

Det finns totalt 92 rum i olika kategorier på Hotel Pacific Fortino, och samtliga är snyggt och bekvämt inredda. Alla rum har eget badrum, telefon, internetuppkoppling, minibar och en saftybox. Rummen är dessutom försedda med reglerbar klimatanläggning och interaktiv tv med internet-tangentbord samt tv-kanaler som betalas per dag. 

Läs om rummen på Hotel Pacific Fortino

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map