Hotell i Turin

Hotel Miramonti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fina faciliteter

Hotel Miramonti har en reception som är öppen 24 timmar om dygnet och personalen är alltid redo med hjälp och råd, både om du kommer hit i affärer eller som turist. Hotellet har även en bar och lounge, samtidigt som du finner en restaurang, konferenslokaler, parkering och naturligtvis wi-fi. Hotel Miramoti ligger nära kollektivtrafik och det finns spårvagn och busshållplats nästan till dörren och på en linje till centrum. Det finns också ett inköpscenter ganska nära hotellet samt flera restauranger.

Turin erbjuder en rad möjligheter

Turin är ett trevligt val för en weekend eller storstadsvistelse i norra Italien, även om den ännu inte är så välkänd, och staden har massor av spännande attraktioner att erbjuda. Turin var den första huvudstaden i det enade Italien och var därför hem för den italienska kungliga familjen, och staden har fortfarande ett kungligt palats med trädgård. Turin är också känd som en av Italiens största industristäder, däribland blev den första italienska ekonomibilen producerad här. Idag massproducerad i form av Fiat 500 och 600 som är modeller kända över hela världen. Turin är en arkitektonisk pärla och har flera kilometer av vackra arkader. Dessa byggdes medan Savoia familjen härskade, med syftet att kungen kunde gå torrskodd genom staden. Turin är också hem för fotbollsklubben Juventus och staden har en rad intressanta museer, särskilt egyptiska museet som är i världsklass.

Läs mer om Hotel Miramonti

Besök vindistriktet Langhe

Turin är också en fin utgångspunkt om du vill besöka vindistriktet Langhe i den södra delen av regionen. Där finner du bl.a. välkända vinbyar som Barolo och Barbaresco. Vill du vara aktiv på ett annat vis kan du istället ta till bergen för utmärkt skidåkning.

Enkla men trevliga rum

Hotel Miramonti har totalt 115 rum som alla är trevligt men enkelt inredda. Rummen blir löpande renoverade vilket innebär att några rum känns nyare än andra. Alla rum är utrustade med aircondition, TV, telefon, wi-fi, förvaringsbox, minibar samt badrum med hårtork.

Läs om rummen på Hotel Miramonti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map