Hotell i Turin

Diplomatic Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor mitt i Turin

Diplomatic ligger nära Turins historiska centrum och många av stadens alla sevärdheter ligger inom promenadavstånd, det kungliga slottet ligger t.ex. endast 15 minuter till fots från hotellet. Även Turins vackra torg, såsom Piazza Castello, Piazza Vittorio Veneto, Piazza San Carlo och Piazza Carlo Felice ligger nära. Turin har många spännande museum, i synnerhet det Egyptiska museet - det bästa i världen av sitt slag - är väl värt ett besök (10 min med spårvagn).

Bra service både för turister och affärsresenärer

Frukosten serveras som en stor och härlig frukostbuffé, och naturligtvis hittar du de typiska italienska kakorna på buffén, för italienarna äter väsentligt annorlunda än vad vi gör på morgonen. Om du är på affärsresa, eller bara är trött efter dagens alla spännande upplevelser, har du också möjlighet att äta middag på hotellet, i restaurangen som serverar rätter från både det internationella och det italienska köket. I receptionen, som är bemannad dygnet runt, kan du alltid få hjälp och råd, och det finns naturligtvis wifi på hela hotellet. Hotellet nyttjas ofta till konferenser. Det är möjligt att parkera mot betalning.

Nära kollektivtrafiken

Hotel Diplomativ ligger nära tågstationen Torino Porta Susa, som är en knutpunkt för snabbtågen mellan Frankrike och Italien, och här finns riktigt goda offentliga transportmöjligheter. Det finns också många bra stadsbussar som avgår nära hotellet, och det är inte långt till närmaste metrostation. Kommer du med flyg till Turin, finns det buss till och från flygplatsen, liksom det finns förbindelser till Milano-Malpensa och flygplatsen i Bergamo.

Bra och bekväma rum

På hotellet finns totalt 120 rum i olika kategorier. Hotellet Economyrum är de mest basala, men väljer du Comfort eller Juniorsuiter, kan du vara säker på att standarden håller de 4 stjärnor som hotellet har. Rummen är fin och klassiskt inredda. Alla har aircondition, telefon, wifi, minibar, satellit-TV och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Diplomatic Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map