Hotell i Turin

Best Western Hotel Genio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Best Western Hotel Genio ligger bara 200 meter från Porta Nuova station, vilket är perfekt om du kommer med tåg från flygplatsen. Torget Piazza Castello, huvudgatan Via Po och den historiska stadskärnan når du på endast 10 minuters promenad. Kanske står Turin inte på din topp 10-lista över storstäder och staden står också i skuggan av andra intressanta italienska städer som Venedig, Rom och Florens. Men besök den och bli överraskad!

FIAT och choklad

För dig som inte känner Turin kan vi berätta att det är en riktigt intressant och tyvärr förbisedd stad i regionen Piemonte, som ligger i nordvästra Italien. Turin har faktiskt varit huvudstad i Italien under en kort period, och tillsammans med Milano talar man ofta om staden som centrum för Italiens ekonomi och industri. Staden är särskilt känd för vinter-OS 2006, bilmärket FIAT, choklad och andra gastronomiska produkter. Men staden har mycket mer att erbjuda, från kaféer i barockstil till fina shoppingstråk, museer och eleganta palats och gallerier där du kan insupa stadens forna glans. Turin är en vacker stad med breda boulevarder och är snabb att utforska. Det är lätt att ta sig runt med kollektivtrafik och du kommer att uppleva en lugnare atmosfär än i de flesta andra italienska städer.

Läs mer om Best Western Hotel Genio

Elegant komfort på Hotel Genio

Best Western Hotel Genio ligger i en elegant byggnad från 1900-talet och utstrålar både en klassisk men ändå avslappnad atmosfär. Hotellet erbjuder en god komfort för både fritids- och affärsresenärer och omfattar ett gym och wellness med ett litet spa och bastu. Frukostbuffén - om du har bokat vistelse med frukost erbjuder ett bra urval av både kalla och varma inslag och i närheten hittar du även ett brett utbud av barer, lokala trattorior och traditionella restauranger. Om du reser i affärer finns det olika "business" faciliteter som mötes- och konferensrum. Det finns gratis wi-fi på hela hotellet samt möjlighet för parkering mot tillägg.

Kombination av klassiska och moderna rum

Hotellet har totalt 128 rum som är rymliga och bekväma. Standard rummen har satellit-TV, radio, telefon, minibar, aircondition, SKY-TV (pay per view), internet samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Superior rummen har även jacuzzi.

Läs om rummen på Best Western Hotel Genio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map