Hotell i Turin

Ai Savoia Bed & Breakfast

Suite Regina Madre
 
Ai Savoia Bed & Breakfast är inte tillgänglig i dagsläget
Ai Savoia Bed & Breakfast är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Turin här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den föredetta kungafamiljen Savoia hade ett hus i Torino och därför har detta stämningsfulla Bed & Breakfast i Torinos historiska centrum tagit namn efter royaliteterna och inrett rummen med möbler från 1800-talet.

Ägaren Roberto har en mani på att samla på antikviteter och när han inte längre hade plats till sina många historiska kuriositeter så utvidgade han sitt Bed & Breakfast med nya rum. De 14 rummen ligger i 4 olika byggnader inom en 100 meters radie från receptionen som ligger på Via del Carmine vid Piazza Savoia. Ai Savoia Bed & Breakfast ligger nära gågatan Via Garibaldi som leder upp Piazza Castello med kungaslottet.

Läs mer om Ai Savoia Bed & Breakfast

Dobbelrum Foresteria:
- Dessa sex rum ligger på hörnet av Via Consolata och Via Garibaldi (Torinos långa gågata) och de ligger på andra våningen med hiss. Tre av rummen har kokvrå med två kokplattor. Rummen har parkettgolv eller klinkers, tv, aircondition och privat badrum med dusch eller badkar och toalett. I enstaka rum finns möjlighet till extra säng.
Dobbelrum Regina:
- Dessa fyra rum ligger i grannbyggnaden till receptionen vid Piazza Savoia de ligger på andra våningen men här finns ingen hiss. Rummen har tv, aircondition och privat badrum med dusch eller badkar och toalett. Dessa rum har väldigt vackert trätak. Det finns ingen möjlighet till extra säng.

Dobbelrummet Regina:
- Dessa tre rum ligger i samma byggnad som receptionen och frukostmatsalen så att man kan komma till frukosten utan att behöva gå ut, de ligger på andra våningen utan hiss. Rummen har tv, aircondition, och privat badrum med dusch eller badkar och toalett. Dessa rum har väldigt vackert trätak.I ett av rummen finns möjlighet till extra säng.
Suite Regina Madre:
- Denna suite ligger i samma byggnad som Regina rummen i grannbyggnaden till receptionen vid Piazza Savoia och den ligger på andra våningen utan hiss. Suiten har tv, aircondition och privat badrum med dusch eller badkar och toalett. Suiten har väldigt vackert trätak. Här finns möjlighet till extra säng.

Dölj texten
 
 
search map