Omdömen från Villa Incanto B&B

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Incanto B&B

Läs personliga omdömen av Villa Incanto B&B som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Incanto B&B. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt ställe

Villa Incanto ligger i utkanten av den lilla staden Treiso, men en helt magisk utsikt från både frukostterrassen, poolen och rummet. Bodde i det lilla annexet, vilket kan rekommenderas. Ett härligt stort rum, med ett litet kylskåp samt en egen terrass.
Värdparet är mycket tillmötesgående och gör allt för att man ska känna sig välkommen.
Mycket rena och fina rum.
Ett härligt ställe om man önskar lugn och ro i vackra omgivningar.
Ett ställe vi helt klart kommer tillbaka till.

Treiso som semester-destination

Bra möjligheter för att vandra i området. Treiso stad har 4 restauranger, alla mycket olika.
Ligger nära Alba och Neive som är två vackra städer.

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Trippelrum med utsikt och aircondition
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Piemonte i slow motion! :)

Vi bodde hos det unga värdparet på Villa Incanto i 3 dygn, och hade en fantastisk upplevelse. Stället är vidunderligt beläget högt på en backtopp i staden Treiso, och har en enastående utsikt över vinfälten. Stället har absolut de faciliteter du har behov av, inkl. en härlig pool. Vinerna hämtar man själv i kylskåpet efter behov. :) Det unga värdparet är otroligt rara och serviceminded. Vi ger alla våra varmaste rekommendationer till stället och kommer gärna själv igen.

Treiso som semester-destination

Treiso är en mindre landsort cirka 6 km från Alba. Där bor under 1000 fasta invånare, men inte desto mindre har staden 4 fantastiska restauranger. Vi hann tyvärr bara med att testa tre: Osteria dell'Unione - det var här man skrev manifestet till "Slow Food" på mitten av 80-talet; Profumo diVino (vackert läge ut mot torget); eller om det ska vara mer avancerat så besök Il Tornavento som har en stjärna i Michelinguiden.

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Trippelrum med utsikt och aircondition
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Två nätter i juli

Vi var på biltur i Italien. Boendet på Villa Incanto var resans höjdpunkt! Mattia och Claudia skapar en väldigt bra stämning och är väldigt omsorgsfulla i sitt sätt att driva detaljer B&B.

Treiso som semester-destination

Vi gjorde en vinprovning på Pelissero, en vingård i samma byggnad. Det kan verkligen rekommenderas!

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Dubbelrum (villa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Det blir inte bättre

Du kör genom ett landskap av mjuka kullar och vingårdar så långt ögat kan se. När du kommer till den lilla staden Treiso, man känner att man är på en kulle, när du träffar Villa Incanto. Härifrån är utsikten över landskapet hisnande i alla riktningar. Det är mycket lugnt. Endast kyrkklockorna hörs några gånger om dagen. Du kommer att välkomnas av de unga mycket söta värdparen att graden kommer att öppna sina hem för gäster. De improviserar och ser till att du får exakt vad du vill. Du tar dig drycker i kylskåpet och skriver ner det på en lapp och betalar på sista dagen, så förtroende är stort. Frukosten kan konsumeras framför huset där du har den vackraste utsikten över fälten. Vårt rum var stor och med stort fint badrum. Vi hade bokat med utsikt, och kan bara rekommendera andra att göra detsamma. Den lilla poolen var vacker, och ligger nästan på en terrass på en sluttning. Det kan inte vara mer häpnadsväckande. Man bör gå och enheter, men du kan lätt ägna sig åt bara för att njuta av platsen, tystnaden, vyn. I den lilla staden finns några restauranger. ALLT är fantastisk. Inklusive en med Michellinstjerne. Den något större staden Alba ligger nära och är definitivt värt ett besök. Och vingårdar är utrustade med kalk handen överallt, så det finns mycket att göra om ni alla kan göra sig
att lämna adressen. Bilder kan inte beskriva hur vackert det är här. Det har bara måste upplevas. Vi kommer gärna tillbaka.

Treiso som semester-destination

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Dubbelrum (villa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastskt ställe

10 dagar i dessa fantastiska omgivningar blev det, Villa Incanto har den vackraste platsen, och det är lugn och ro! Även poolområdet där du kan sitta i timmar och bara beundra utsikten.
Huset är vackert och alla rum är smakfullt inredda. Värdarna är fantastiska. Söt och hjälpsamma och talar bra engelska.
Det är en fin frukostbuffé, inte spännande, men det finns det nödvändiga, så inga problem med det!
Allt är väl underhållet och hålls rent och snyggt.
Det ligger i anslutning till "huvudbyggnaden " ett litet annex med ett enda rum. Den har sin egen terrass med utsikt och är ovanligt men.
Vi kan starkt rekommendera Villa Incanto - det är en mycket vacker plats som vi vill återvända till.

Treiso som semester-destination

Trevlig lugn och vackert belägen stad. Här finns en bankomat och en liten affär där du flesta dagar kan få de mest nödvändiga.
Staden har 3 bra restauranger - i olika "approach", med mat och vin av hög kvalitet.
Prova dem alla tre och få en bra upplevelse överallt .
Osteria dell 'Unione är den minsta, det är en del av slow food konceptet och gör enkl men fantastisk mat (endast mot kontant betalning).
Profumo Di Vino lagar också bra mat med lokala råvaror och en riktigt trevlig vinlista.
La Ciau del Tornavento är en Michelin-restaurang där man bör boka ett bord. Priset är högt, men erfarenheterna riktigt bra.

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint

Mycket rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Otroligt gulliga värdar, de står på tårna för en
Placering, Placering

Kan inte hitta finare
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Fyrbäddsrum

Lite trångt för 4 personer, om det inte är två små barn
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

upp och ner
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Utmärkt beläget, men inte den största poolen. Att svalka fungerar bra men
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Enastående utsikt

En riktigt bra vistelse i en lugn miljö, med fantastisk utsikt och 2 unga (värdar), som var mycket uppmärksam på sina gäster fick sina önskemål uppfyllda.

Treiso som semester-destination

3 bra restauranger i byn. Bra utgångspunkt för besök på vingårdar i hela Piemonte

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Dubbelrum (villa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Incanto B&B

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Dubbelrum (villa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Incanto B&B

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Dubbelrum (villa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

BB med fantastisk utsikt

Gott mottagande trots den sena ankomsten. På förfrågan om matställen erbjöd Villa Incanto att boka bort på ett (av 4) lokala matställen Trattoria Risorgimento, som serverer god traditionell mat, och har en imponerande vinslista, har dock bara öppet för middag fredag, lördag och söndag.
Incanto ligger i en liten by där stillheten är total, utsikten fantastisk och det kan definitivt rekommenderas att njuta av den med ett glas lokalt producerat vin. Bra poolfaciliteter.

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Dubbelrum (villa)

Duschkabin på rummet bara en stol, inget byte av handdukar på 5 dagar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmigt boende med vissa brister

Vi övernattade 3 nätter på detta ställe men trivdes tyvärr inte lika bra som på de tidigare. Bemötandet var okej men vi var besvikna på den vinprovning som vi rekommenderades att besöka (bredvid kyrkan i Treiso). Första frukosten var brödet stenhårt och överlag var frukostutbudet inget vidare. Sista dagen så försvann vattnet så vi kunde inte duscha varken den eftermiddagen eller nästkommande avresedag. Treiso som by var väldigt lite och det fanns inte mycket att se eller många ställen att äta på. Dessutom hade vissa restauranger sin "day off" måndag/tisdag så utbudet minskade ytterligare. Vi valde t o m att ta bilen till Alba (ca 7 km) för middag en av dagarna. Utsikten från poolen höjer trots allt omdömet - fantastiskt fint!

Rekommendationer till andra gäster

Besök vinproduktionen Pertinace ca 3 km från Treiso. Visning av lokalerna samt vinprovning och möjlighet att köpa med sig flaskor!

Villa Incanto B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Incanto B&B
Dubbelrum (villa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map