Hotell i Treiso i Piemonte

Villa Incanto B&B

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Incanto B&B är dessutom otroligt prisvärt sett till pris kontra standard. Adriana som driver stället tar själv emot sina gäster, står för frukosten och bistår med allt från restaurang-tips till förslag på utflykter och vingårdar att besöka.

Litet, mysigt och välkomnande

På villans andra våning bor ägarna, deras barn och deras lekfulla hund. På bottenvåningen har de inrett fyra fina, rymliga och välmöblerade rum med TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns plats i rummen för upp till 4 personer (men stället passar nog bäst för par tycker vi själva). Ett 5:e rum som också ligger på bottenvåningen har samma faciliteter och har blivit inrett i ett mindre hus sidan om själva villan. I frukostmatsalen finns det ett kylskåp med drycker som gästerna kan ta av men betala för när man checkar ut.

Läs mer om Villa Incanto B&B

Pool med panoramautsikt

Precis utanför huset finns det en fin pool med en solterrass på vilken man kan slappna av och njuta av den vackra utsikten över det närliggande landskapet. Frukosten serveras i ett rum vid ingången med det är även möjligt att intaga den utomhus om vädret tillåter. Vid villan, men utan att störa utsikten, finns det parkering för gästerna.

Högklassiga restauranger på gångavstånd

Bor man på Villa Incanto så kan man så klart fråga sig efter en helgdag runt i Langhe distriktet, var ska jag äta i kväll? Det finns två välrekomenderade restauranger på vägen upp till Villa Incanto från bycentrum: La Ciau del Tornavento och ProfumodiVino som båda gör vistelsen värd att stanna mer än ett par nätter, för man vill säkerligen prova dem mer än en gång innan man åker härifrån.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Populärt i Piemonte

search map