Agriturismo i Treiso i Piemonte

Villa Garassino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I Langhe, precis utanför Alba, hittar du många av de otaliga idylliska platser Italien har att erbjuda. Den vackra villan, Villa Garassino, gjordes om till semesterlägenheter år 2018. Här bor du omgiven av de vackra vinfält som präglar vindistriktet Langhe.

Den lilla landsortsstaden Treiso

Treiso är inte särskilt stort men är känt för sin goda mat. Utöver de två välrenommerade matställena som ligger på toppen av denna kulle så är det under helgerna även möjligt att smaka på den lokala matlagningen på Villa Garassinos eget matställe (som heterBistrovino. Här kan du provsmaka gårdens egna goda viner (Tenuta Carretta och områdets mer kända vinetiketter. Ute i köket står kökschefen Fulvio Siccardi, som tidigare har arbetat på flera av regionens Michelin-stjärne restauranger innan han själv blev tilldelad sin egen stjärna.

Ilaria är din värd

När man delade ut gästfrihet fick Ilaria mer än sin beskärda del vilket har gjort att hon engagerat sig i hotell och resebranschen. Hon bor nu med sin man och två barn på detta underbara ställe som hon är fullt engagerad i att driva med bästa och mest personliga service. Hon har tidigare under ganska många år arrangerat utflykter och unika upplevelser för resenärer som vänt sig till Alba's turistkontor - och hon står redo att dela med sig av sitt breda kunnande till sina gäster så att de får en minnesvärd upplevelse av Langhe och Piemonte oavsett vilken årstid du väljer att resa hit på.

Välj Villa Garassino för att....

... du bor nära intressanta utflyktsmål så som det medeltida Monforte d'Alba, det vackra belvedere i La Morra, det livliga centrumet av Alba.
... du kan ha det skönt vid gårdens pool samt delta i matlagningskurser på stället.
... du kan delta i vinprovningar på Tenuta Carretta
... detta är ett litet paradis i Piemonte

Bekväma rum med charm

På Villa Garassino finns det bara 5 rum, vart och ett med sin egen charm. De är samtliga utrustade med aircondition, wi-fi och satellit-tv samt badrum med toalett och dusch samt hårfön.

Läs om l√§genheterna på Villa Garassino

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Garassino

Läs personliga omdömen av Villa Garassino som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Garassino. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Garassino

Läs mer
 
search map