Semesterbostad i Terruggia i Piemonte

Ariotto Village

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En av fördelarna med Ariotto Village är komforten, där du har både bar, restaurang och pool på stället. Läget är också avgörande då du tar dig snabbt till fots bort till byns lilla centrum.

Du bor i ett vackert område

Piemonte är känt för sin skönhet och även här är landskapet som omger dig vackert och inbjudande med gröna fält och kullar. Från ditt boende har du goda chanser att besöka flera av regionens mest sevärda platser, städer och byar, inom lagom dagsetapper.

Väl hemma igen kan du slå dig ner intill poolkanten och koppla av i en av de utplacerade solstolarna. Här kan du slappa från kl 08:00 på morgonen till kl. 20:00 om du så önskar.

Läs mer om Ariotto Village

Lokala rätter och traditionellt kök

Ariotto Village, som är fördelat i olika byggnader, kan som sagt erbjuda både boende på hotellrum och boende i lägenhet med självhushåll, något som speciellt familjer uppskattar.

Skulle du, som bor i lägenhet, inte känna för att laga mat en dag kan även du traska bort till hotellets restaurang "della Villa". Här serverar de typiska lokala rätter (monferrina) där det är säsongens utbud som bestämmer menyn. Till maten kan du givetvis välja mellan goda viner från Piemonte.

Det går också bra att i högsäsong äta lunch på "hemmaplan" och då på Garden Restaurant. Önskar du endast något gott att dricka så håller baren öppet mellan kl 08:00-24:00. Vi rekommenderar att du förbokar plats i restaurangen innan kl. 18:00.

I byn finns ett par restauranger när du känner för att alternera dig lite, och det bästa av allt är att du har dem inom gångavstånd och kan låta bilen stå.

Välj boendet som passar just dig

Du kan som sagt välja boende i rum eller i lägenhet och på så sätt ha tillgång till pentry. Rummen har aircondition, Sat-TV, kassafack, minibar och badrum med hårtork. Lägenheterna har aircondition, Sat-TV, kassafack, liten kyl och liten ugn samt badrum med hårtork. Internet finns i lägenheten men kabel får du själv ta med.

Läs om l√§genheterna på Ariotto Village

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Ariotto Village

Läs personliga omdömen av Ariotto Village som ligger i Piemonte. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ariotto Village. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Ariotto Village

Bedömning av Ariotto Village

Lugnt, trivsamt och bra service

Läs mer

Bedömning av Ariotto Village

Läs mer
 
search map