Omdömen från Maggioresjön-Le Langhe-Cinque Terre - rundresa i 8 dagar

Lago Maggiore
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Maggioresjön-Le Langhe-Cinque Terre - rundresa i 8 dagar

Läs personliga omdömen av Maggioresjön-Le Langhe-Cinque Terre - rundresa i 8 dagar som ligger vid Maggioresjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Maggioresjön-Le Langhe-Cinque Terre - rundresa i 8 dagar. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Skön semester

Vi vill gärna rekommendera denna rundresa :-) Vi njöt av alla våra olika uppehåll
Vi bodde b la på La Corte och njöt av att komma helt ut på landet. Jättesöt och trevlig personal, men vi tycker att de borde fokusera lite mer på städningen utomhus. Vi ankom en måndag och det är den dag då nästan allt har stängt i området. Det hade vair bra ifall vi hade fått den informationen innan vi reste, då även deras restaurang var stängd på måndagar. Det vore en bra idé ifall de kunde ha den öppen på just måndagar då allt annat är stängt..... Vi var på två fantastiska vinprovningar i området - vi måste säga att de som arbetade på båda ställen verkligen var engagerade, men de talade inte engelska....... På det ena stället var allt på italienska. Tack ock lov har vi en del kunskap om vin samt att det inte var våra första vinprovningar som vi har varit på... Även det är bra om man får information om innan. Men det var i alla fall en fin upplevelse, och sbsolut för att alla var så trevliga och engagerade.... :) och vi hade en fin semester!

Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Maggioresjön-Le Langhe-Cinque Terre - rundresa i 8 dagar
Paketresa 7 nätter i dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map