Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Hotel Royal

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet, som är ursprungligen en privat villa från år 1920, ligger norr om staden och det tar endast ca fem minuter att med bil ta sig in till Stresa's historiska och mysiga centrum. Nedan hotellet har du sjön och härifrån kan du göra utflykter med båt samt ta linbana till Mottarone. Det är även härifrån du kan följa strandpromenaden som tar dig in till centrum.

Du kan promenera in till centrum

Om du vill låta bilen stå kan du alltså längs med vattnet och strandpromenaden promenera bort till Stresa's centrum, som ligger ca 1,4 km bort. Och tar du det lugnt kan du passa på att njuta av den fina utsikten och slå dig ner på en av de barer som ligger ut med vattnet. I Stresa har du ett mysigt litet centrum och här finns gott om restauranger, barer, mataffär, bank och en del småbutiker.

Läs mer om Hotel Royal

En dag vid poolkanten

Även om det finns en uppsjö av saker att se och uppleva runt om sjön så kan det vara skönt att en dag bara få ta det lugnt. Antingen kan du göra sköna promenader i området eller så kan du slå dig ner i trädgården med något gott att dricka och en bra bok. Du kan även bege dig till poolen, med hydromassage, där det finns solstolar utplacerade.

Det är dottern som driver hotellet

Hotellet var som nämnt från början en privat villa och det var redan år 1958 som familjen Rosa kom in i bilden. Målaren Vittorio Rosa tillsammans med sin fru Liana tog sig an projektet och i dag är det dottern Michela som ser till att du har det bra.

Hotellets inredning är i "gammeldags" stil med äkta mattor, ljuskronor och stilmöbler och familjens tavlor hänger på väggarna. Förutom baren och terassen med utsikt finns här ett gemensamt läsrum, musikrum, hiss och internetpoint. Restaurangen blickar ut över trädgården och under sommarhalvåret och när vädret tillåter serveras maten på terrassen.

Komfortabla rum med balkong eller terrass

Det finns totalt 70 rum på Hotel Royal . De är alla utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, telefon, kassafack, badrum med dusch eller badkar samt balkong eller terrass. I superior-rummen finns även minibar som i standard-rummen är på förfrågan.

Läs om rummen på Hotel Royal

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map