Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Hotel Regina Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Letar du efter atmosfär, elegans och charm, så hittar du allt samlat här på det stilfulla Hotel Regina Palace. Med andra ord, detta är inte ett hotell för dig som gillar ultramodernt utan här pratar vi om pampiga salar, tunga kristallkronor och dekorerade väggar och tak. Ja, till och med service är efter mottot "the old school".

Du promenerar snabbt in till centrum

Hotellet ligger på Stresas strandpromenad, 100 meter från sjön och lite ovanför Borromeo-öarna. Eftersom du bara har ca. 200 meter in till Stresa centrum, har du allt du behöver inom kort avstånd. I Stresa finns butiker av olika slag, barer och restauranger. Regina Palace ligger i en fantastisk park och kan kategoriseras som ett utmärkt hotell av hög klass. Hotellet kom till i början av 1900-talet, och hela hotellet - från hallarna till sviterna - är fortfarande fint inredda i dåtidens "Belle Epoque"-stil.

Fint klassiskt hotell med moderna faciliteter

Även om stilen är klassisk så erbjuder hotellet en modern komfort. Här finns två restauranger, frukostmatsal, konferensrum och barer, varav Bar 1900 spelar levande musik 6 ggr i veckan. I parken finns en skön solterrass med uppvärmd pool där även barnen har en liten del där de kan plaska runt. När du känner för lite förfriskningar behöver du inte gå så långt då det finns en snackbar tillhörande poolen. I trädgården finns också möjlighet att spela tennis och fotboll, om du känner för att aktivera dig lite. Under sommarhalvåret och när vädret tillåter kan du givetvis avnjuta maten utomhus.

Som gäst har du dessutom tillgång till ett fitness-rum, sauna, turkiskt bad och uppvärmd inomhuspool. För dig som kommer med bil kan det vara bra att veta att det finns parkeringsplats och garage tillhörande hotellet och som är utan extra avgift. Inte långt från hotellet finns en busshållplats om du vill låta bilen stå en dag.

Läs mer om Hotel Regina Palace

Välinredda rum

Hotellet har totalt 224 rum som ligger fördelade på olika plan. De är alla utrustade med Wi-Fi, Sat-TV, luftkonditionering, kassafack, minibar, telefon och badrum med dusch eller jacuzzibadkar (dusch i badkaret) och hårtork. Du kan välja mellan utsikt över trädgården eller sjön och med eller utan balkong.

Läs om rummen på Hotel Regina Palace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map