Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Hotel Milan Speranza au Lac

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du har ett mycket bra läge

Detta är ett hotell som passar dig som vill bo centralt och kunna låta bilen stå när du vill besöka stadens olika restauranger. Även om Stresa inte är en stor stad finns här det mesta du behöver. Trevliga torg med uteserveringar och smala gränder med små butiker är något du kan förvänta dig här och i staden finns även banker, post, barer och mataffärer.

Pool finns hos grannen

Det historiska hotellet, som byggdes år 1890, har ingen egen pool men du är som gäst mer än välkommen att besöka det närliggande hotellet Regina Palace, som ligger ca 150 meter bort. Alternativt tar du dig till "stranden" som du har ca 50 meter bort för ett dopp i sjön.

Läs mer om Hotel Milan Speranza au Lac

Eftersom hotellet ligger utmed kustvägen har du inte bara sjön mitt emot dig utan även hamnen varifrån du kan ta båt ut på sjön. Stadens mysiga centrum har du bakom dig vilket innebär att du både snabbt och enkelt kan ta dig runt.

Goda och traditionella rätter

Milan Au Lac heter hotellets restaurang och hjärta. Här håller man hårt på traditionerna, både gällande service som det som serveras på tallriken. Restaurangen håller öppet alla kvällar i veckan och även för allmänheten, så du bör boka bord i tid om du känner för att "stanna hemma" en kväll. Här ser man även till att du blir serverad det rätta vinet till maten, och hotellet har en cantina med ett bra urval.

De kvällar du känner för att alternera dig är det bara att prova på någon av stadens alla matställen. Den närmsta restaurangen har du endast ca 20 meter bort.

Du bor i komfortabla rum

Hotellet består av två byggnader och här finns totalt 164 rum. Du kan välja rum med eller utan sjöutsikt. Twinbäddar kan förekomma. Alla rum har faciliteter som Sat-TV, Wi-Fi, aircondition, kassafack och badrum med dusch/kar och hårtork.

Obs Parkering har du mitt emot hotellet, mot avgift eller på hotellet Regina Palace (ca 150 m bort) utan extra kostnad.

Läs om rummen på Hotel Milan Speranza au Lac

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map