Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Hotel Lido La Perla Nera

 
Hotel Lido La Perla Nera är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Lido La Perla Nera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stresa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Familjeägda Hotel Lido La Perla Nera är ett både prisvärt som trevligt hotell omtyckt bl.a.för sitt fina läge vid Maggioresjön, sin fina service, trevliga personal och sitt centrala läge som gör att du här har gångavstånd till Stresas trevliga centrum med restauranger och butiker och andra nöjen.

Du har en bra utgångspunkt

Här bor du som sagt med en god utgångspunkt och kan även göra många härliga utflykter runt Maggioresjön, till Milano och inte minst till intilliggande Schweiz. Är du dessutom är intresserad av vandring och cykling då har du kommit helt rätt. I området kan du även spela golf, rida och mycket annat.

Läs mer om Hotel Lido La Perla Nera

Hotellet har egen restaurang

Det finns gott om bra och trevliga restauranger runt den omtyckta sjön men skulle du en dag föredra att stanna "hemma" kan det vara bra att veta att hotellet har egen restaurang som serverar dels typiska rätter från sjön och dels traditionella från regionen. Här finns även en bar/lounge där du kan njuta av drinken före eller efter maten, baren har nattöppet.

Du har ändå möjlighet till utomhuspool

Hotellet har ingen utomhuspool utan erbjuder en uppvärmd inomhuspool med jacuzzi, samt en trädgård med bord och stolar där du kan lapa sol dagarna i ända. På det närliggande hotellet Astoria (800 m) kan du däremot som gäst utan kostnad använda hotellets faciliteter. Här finns en utomhuspool, ett gym, ett mini-SPA med jacuzzi och turkiskt bad. Här finns även en lekplats för de minsta samt soldäck med panorama utsikt. Möjligheten att på detta sätt kunna nyttja flera faciliteter är något som många uppskattar.

Du har egen balkong

Det finns totalt 36 rum på hotellet där alla har balkong (de på botttenplan har terrassliknande uteplats) och de flesta har utsikt över trädgården. Rummen är alla olika men är alla trevliga trots sin lite enklare och äldre möblering. De är alla utrustade med aircondition, Sat-TV, internet-uppkoppling, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. En del rum har heltäckningsmatta.

Dölj texten
 
 
search map