Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Hotel La Palma

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det eleganta och inbjudande Hotel La Palma ligger med en fantastisk position helt ut till Maggioresjön. Tillsammans med en rad pampiga och historiska lyxhotell på Corso Umberto riktar sig det moderna La Palma till dig som vet vad du vill ha. Placeringen ut till sjön och strandpromenaden är helt perfekt, samtidigt som du går in till Stresas centrum dit det endast är ca. 200 meter. Ankommer du med offentlig transport är det ca. 500 meter till tågstationen.

Privat strand med pool

Rakt nedanför hotellet ligger den privata Lidon som hotellet öppnade sommaren 2018. Här kan du antingen bada i sjön eller i den härliga poolen. Passa även på att slappa i någon av de sköna solstolarna som suppleras av parasoller och terrass med loungemöbler, där du kan njuta av något gott att dricka i skuggan. Lidon och poolen är även anpassad för de minsta gästerna.

Takterrass med skybar

För omväxlingsskull kan du även ta ett dopp i den läckra poolen på takterrassen. Här trivs de vuxna gästerna bäst då det oftast råder en lugn stämning vid poolen med häftig infinity känsla. På takterrassen finns även hotellets skybar och lounge med sköna möbler där du kan njuta av utsikten och något gott från baren. Ta en drink innan middagen, eller varför inte avrunda kvällen tillsammans med solnedgången.

Ät gott i restaurangen

Den högklassiga restaurangen på hotellet gör att du inte behöver lämna hotellet för att avnjuta en god måltid. Chefskocken Enrico Varalli med sin kreativa personal tillagar traditionella och lokala rätter från Piemonte. I frukostrestaurangen börjar du dagen med en rik frukostbuffé, ledsagad av italienska läckerheter och en god kopp kaffe.

Ta del av faciliteterna

Bland övriga faciliteter på hotellet kan vi nämna att det finns gratis parkering/garage, tvätteriservice, SPA med panoramautsikt (inkluderar bastu och relaxavdelning) samt ett välutrustat gym. I den historiska villan bredvid hotellet finns även mötes- och konferensfaciliteter. Perfekt för dem som vill förena nytta med nöje.

Moderna och välinredda rum

Hotellets 120 rum är fördelade på hotellets sex våningsplan. Rummen finns i olika kategorier och gemensamt för alla rum är att de är modernt inredda samt utrustade med aircondition, wi-fi, satellit-TV med pay-per-view tjänst, förvaringsbox, balkong eller terrass samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs mer om Hotel La Palma

Läs om rummen på Hotel La Palma

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map