Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Hotel Flora

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det komfortabla hotellet ligger endast ca 200 meter från Maggioresjön, 800 meter från centrala Stresa och ca. 1,5 km från den lilla hamnen. Med andra ord kan du lätt ta dig runt och har inte så långt till båtarna som seglar till Borromeo öarna. Du har heller inte långt till linbanan som leder upp till Mottarone berget.

Slappa vid poolkanten

På hotellet finns en trädgård och poolområde där du har solstolar och parasoll till ditt förfogande. Här kan du slappa de dagar du känner för att stanna på "hemmaplan". Till hotellet hör dessutom en reception, ett gemensamt TV rum, en frukostmatsal, restaurang och bar med möjlighet att sitta ute på terrassen.

När du känner för att aktivera dig kan du göra trevliga utflykter runt sjön, vandra, cykla, spela golf, tennis eller segla. Hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta med allt du behöver veta.

Läs mer om Hotel Flora

Du bor i komfortabla rum

De 32 rummen är alla utrustade med eget badrum, hårtork, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, förvaringsbox och aircondition samt värme. Vissa rum ligger ut mot vägen och även om de är ljudisolerade så kan ljud från gatan förekomma. Twinbäddar kan förekomma.

Läs om rummen på Hotel Flora

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map