Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Hotel Astoria

 
Hotel Astoria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Astoria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stresa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet har ett centralt läge i förhållande till stadens trevliga centrum, och det är endast strandpromenaden och kustvägen som skiljer det från sjön. Du har en vidunderlig utsikt över sjön, de små öarna, kusten på den motsatta sidan, samt över Alperna som kan ses i fjärran. Hotellet har en egen bar och restaurang i en flott glasveranda, varifrån du kan fortsätta att njuta av utsikten. Det finns naturligtvis också en pool i trädgården, där du kan ta dig ett dopp under de varma sommarmånaderna.

Allt inom kort promenadavstånd

Stresa är en mycket omtyckt liten stad, där du kan njuta av skön atmosfär i mysig miljö. Dessutom har du här ett bra utbud av både restauranger och uteserveringar samt en del småbutik av diverse slag.

Väljer du att bo på Hotel Astoria har du kort promendavstånd till stadens mysiga små gator och torg, och det tar ca fem minuter att traska hit (ca 400 meter). Eftersom du även har nära till stationen så det är enkelt för dig att komma till och från området med offentliga transportmedel. Det är också samma sträcka till båtkajen som är utgångspunkt för de flesta utflykterna på sjön och du kan bland annat ta dig till de berömda öarna Isola Bella, Isola Pescatori och Isola Madre.

Läs mer om Hotel Astoria

Ett hotell att trivas på

Det är lätt att trivas på Hotel Astoria, som är ett "klassiskt" hotell där du har de bekvämligheter du behöver för att kunna koppla av. Här finns ett litet poolområde med uppvärmd utomhuspool, solstolar och parasoll. Här finns även ett möjlighet till turkiskt bad, jacuzzi och tillgång till ett gym och bordtennis. Utöver detta har hotellet en restaurang som tillagar både typiska rätter från regionen som internationella specialiteter samt och en trevlig bar, och poolbar som erbjuder lättare rätter under sommarhalvåret. Föredrar du att äta utanför huset har du som sagt ett flertal bra restauranger och barer att välja mellan i centrum som ligger ett endast en kort bit bort.

En del rum har sjöutsikt

De t finns 99 rum på hotellet i olika kategorier. De har alla aircondition, Wi-Fi, minibar, Sat-TV, telefon och badrum med dusch/kar och hårtork, . De flesta rum vetter ut över sjön, medan de övriga ligger ut mot hotellets trädgård och pool. De flesta har balkong med utsikt antingen över sjön eller trädgården, men kan garanteras endast i de fall det är specifikt nämnt under rumstypen. De flesta rum har heltäckningsmatta.

Läs om rummen på Hotel Astoria

Dölj texten
 
 
search map