Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Grand Hotel des Iles Borromées

 
Grand Hotel des Iles Borromées är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel des Iles Borromées är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stresa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sin unika placering och oöverträffliga charm är Grand Hotel des Iles Borromées en av de verkliga pärlorna vid Maggioresjön. Hotellets namn skvallrar om dess flotta utsikt över Borrommeo-öarna, som kan ses från hotellets framsida, medan du från baksidan har utsikt över de gröna bergen.

Anrik byggnad möter nya tider

På Grand Hotel des Iles Borromées möts "gammalt och nytt" på ett sätt som kan få vem som helst att tappa hakan. Med gammalt menar vi det estetiska där man bevarat den vackra interiören med ståtliga salar, vackra golv och tak samt tidsenliga möbler där vi pratar om takkronor, statyer, målningar och tusen andra ovanliga detaljer. Dessutom har man bibehållit den service ett hotell som detta bör kunna erbjuda.

Med nytt menar vi den moderna komfort som idag är ett måste och som vi helst inte vill tumma på. Det kan vara allt från Wi-Fi till SPA-behandlingar och hiss. Ja, här på Grand Hotel des Iles Borromées är det lätt att bli förundrad.

Läs mer om Grand Hotel des Iles Borromées

Underbar trädgård och fantastiskt läge

Förutom den vackra interiören har hotellet en vacker trädgård som anlades redan år 1863 och än i dag står några av de hundraåriga träden kvar. Doftande Magnolia, vackra skulpturer som minner om forna tider, liten damm med japanska karpar och japansk trädgård är bara något av det du kan njuta av när du strosar runt på hotellets ägor.

Förutom att själva hotellet bjuder på atmosfär och skönhet gör även dina omgivningar det för framför hotellet breder sjön ut sig och bakom vaktar de gröna kullarna beskyddande. Ett fantastiskt läge helt enkelt.

Gastronomiska upplevelser

Till hotellet hör en restaurang, Il Borromeo, som erbjuder dig smaker från området. Samtidigt som du njuter av de kulinariska rätterna kan du också njuta av vyerna över sjön. När vädret tillåter dukas det upp utomhus på terrassen. Eftersom restaurangen även har öppet för allmänheten kan det vara en bra idée att boka bord i god tid. Och har du speciella önskemål gällande maten säg gärna till i god till innan så försöker de komma dig tillmötes så gott det går.

Den goda drinken före och efter maten kan du beställa i baren och avnjuta antingen inomhus eller ute i trädgården.

En dag med total avkoppling

Till hotellet hör ett välrenommerat skönhetscenter, vars behandlingar du kan köpa till på plats, gärna i god tid då det ibland kan vara svårt att få en tid. Skönhetscentret erbjuder inomhuspool, sauna, turkiskt bad, bubbelbad, solarium, massage och fitness-rum (som kan användas utan kostnad).

Du kan givetvis även koppla av vid utomhuspoolen samtidigt som du får lite sol på näsan. Intill poolen har du solstolar och parasoll och här finns även en separat liten pool till de yngsta resenärerna.

Du kan promenera in till centrum

Du har strandpromenaden strax intill dig och traskar snabbt in till Stresa's mysiga centrum på ca 10 minuter (750 meter). I Stresa kan du slå dig ner på en av de trevliga uteserveringarna och ta dig en titt in i stadens små butiker.

Känner du istället för att aktivera dig kan du göra sköna promenader i området, cykelturer eller svinga klubban då det i närheten av hotellet ligger sju golfbanor.

Du kan få ett rum med sjöutsikt

Det finns olika kategorier på hotellet men de är alla inredda i tidsenlig stil både vad gäller väggar, golv och möbler. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två separata bäddar. Dubbelrum m. utsikt över trädgården är på ca 20-22 m². Eftersom dessa ligger ut mot trädgården har de ett lugnare läge. Dubbelrum m. utsikt över sjön har balkong och detta rum är på ca 22-24 m². Även juniorsviten har balkong och utsikt över sjön och detta rum, som har en sittdel, är på ca 30-35 m². Faciliteterna på rummen är; aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, kassafack, badrum med dusch/kar och hårtork.

Vi vill uppmärksamma dig om att det hålls bröllop, möten och andra evenemang på hotellet med jämna mellanrum. Här finns även en helikopterplatta.

Dölj texten
 
 
search map