Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Grand Hotel des Iles Borromées

 
Grand Hotel des Iles Borromées är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel des Iles Borromées är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stresa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sin unika placering och oöverträffliga charm är Grand Hotel des Iles Borromées en av de verkliga pärlorna vid Maggioresjön. Hotellets namn skvallrar om dess flotta utsikt över Borrommeo-öarna, som kan ses från hotellets framsida, medan man från baksidan har utsikt över de gröna bergen.

Detta stora fina 1800-tals hotell är nyrenoverat men art noveau-stilen och den ursprungliga atmosfären finns bevarad och i samma stund som man kommer in i hotellets lobby, i ett rum eller i restaurangen, får man känslan av att man lever Belle Epoqués glada lyxliv. Från hotellet är det ca. 150 meter till Stresas centrum och 100 meter till sjön.

Läs mer om Grand Hotel des Iles Borromées

Hotellet har tillgång till inte mindre än 128 dubbelrum, 33 enkelrum och 11 sviter. Samtliga rum är utrustade med telefon, satellit-TV, minibar, säkerhetsbox, aircondition, värme och badrum med hårfön. Många av rummen har dessutom balkong med sjöutsikt.

Hotellet har reception med säkerhetsbox, restaurang, två barer, terrass med utomhusservering, pianobar och konferensfacliteter. I hotellets trädgård hittar man två swimmingpoolen (öppna från maj till september) och tennisbana. Den finns även parkeringsplats, garage och helikopterplatta!

Till hotellet hör ett välrenommerat skönhetscenter, vars behandlingar man får ta del av mot betalning. Skönhetscentret erbjuder inomhuspool, sauna, turkiskt bad, bubbelbad, solarium, massage och fitness-rum (som kan användas utan kostnad). I närheten av hotellet ligger sju golfbanor.

Dölj texten
 
 
search map