Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Grand Hotel Bristol

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Grand Hotel Bristol

Grand Hotel Bristol har lite utav ett viktorianskt utseende och var faktiskt en stor herrgård för ett århundrade sedan, innan familjen Zaccheria bestämde sig för att öppna upp det för resenärer som ett "Travelers Inn". Sedan den tiden, på tidiga 1900-talet, har gästfrihet rått på Hotel Bristol.
Platsen lockade - och gör fortfarande - människor från hela världen, och med sitt läge nära alperna och precis bredvid en av de vackraste sjöarna i Europa, har hotellet verkligen ett privilegierat läge. Och för att inte nämna det korta avståndet till centrala Stresa (500 meter). Hotellet ligger i en vacker botanisk trädgård, separerad från sjön via boulevarden. I centrala Stresa hittar du fina restauranger och butiker, vilka lämpar sig bra för utflykter från hotellet.

Vad mer behöver du?

Grand Hotel Bristol är ett bra alternativ för par, och erbjuder bra service och bra faciliteter. Utöver de vackra utsikterna över sjön och de Barromeiska öarna, erbjuder hotellet två pooler (en inomhus- och en utomhuspool) samt en barnpool. Den stora och välskötta trädgården gör miljön idyllisk och väldigt romantisk. Här, runt poolområdet, hittar du sköna solsängar med parasoll, där du sakta kan drömma dig bort medan du omges av alperna.
Hotellet har två restauranger, varav en har à la carte. Vi rekommenderar att fråga efter vinlistan, då regionen producerar mycket uppskattade viner. Efter middagen kan du slappna av och smälta din måltid i loungen. Om det är dåligt väder en dag, finns det ett spa där du kan få behandlingar och massage, samt använda bastun och jacuzzin.

Läs mer om Grand Hotel Bristol

250 klassiskt inredda och bekväma rum

Rummen är inredda i en klassisk, men elegant, stil och har allt som behövs för en bekväm vistelse. Hotellet erbjuder olika typer av rum, i olika storlekar. Alla rum har telefon, sat-TV, minibar, aircondition (från mitten av juni till mitten av september) samt badrum med dusch. Du har 1 gb wifi gratis om dagen. De flesta rummen har balkong med utsikt över bergen eller sjön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Hotel Astoria

Stresa, Piemonte

Hotel Regina Palace

Stresa, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Kampanien

San Pietro Residence

Maiori, Kampanien

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map